Vopseaua de par cu ingrediente naturale te ajuta sa arati bine si are grija de parul tau

0
1868

Orice doamnă sau domnişoară s-a gândit măcar o dată să îşi schimbe culoarea părului. E foarte simplu, ai nevoie doar de o vopsea de păr de calitate, de puţină îndemânare sau de un salon bun şi părul tău va arăta excelent. Vopseaua de păr nu e o invenţie nouă, se folosea cam în toate culturile, la bază fiind destinată ascunderii firelor de păr alb.

Şi totuşi de ce femeile moderne folosesc o vopsea de păr? În primul rând pentru că părul îşi pierde strălucirea şi tratamentele nu prea îşi fac efectul aşa de repede.

În al doilea rând pentru că vopsitul conferă volum părului şi întăreşte firele de far, firul capăta greutate, fermitate, se coafează mai uşor, volumul e obţinut mult mai simplu.

În al treilea rând dispare şi excesul de sebum prin vopsire, multe tipuri de vopsea au şi rol degresant, părul se va îngrăşa mai greu dacă e vopsit regulat.

În al patrulea rând vopsirea îţi garantează o nuanţă care să se asorteze cu personalitatea şi cu stilul tău. În al cincilea rând obţii un aspect tineresc imediat, prin folosirea unei nuanţe de vopsea mai deschise.

Natural, cât mai natural. Iată noul trend în materie de vopsea de păr

Vopseaua modernă este naturală, nu mai conţine substanţe chimice care să atace rădăcina firului de păr, se găseşte peste tot la un preţ bun, se poate comanda şi din online, acolo unde pot exista şi reduceri.

Prin faptul că are doar substanţe naturale vopseaua folosită astăzi este mult mai sigură şi mai avantajoasă, poate fi folosită şi de cei care au ceva probleme cu firele de păr şi nu vor să şi le agraveze. Prin vopsire se acoperă perfect firele de păr alb, colorarea e permanentă, culorile sunt rezistente şi deosebite.

În vopseaua naturală putem întâlni de la ulei de argan sau keratina până la proteine de mătase şi alte substanţe naturale care ajută la fixarea culorilor şi la un vopsit de calitate.

Protejarea părului şi culoarea intensă, uşor de obţinut după o simplă aplicare sunt alte două avantaje ale vopselei naturale, achiziţionate la un preţ bun din online. La finalul vopsitului părul e lucios, uşor de coafat şi de pieptănat, se întreţine la fel de uşor şi arată foarte bine, rezistă la schimbări de temperatură sau umiditate mult mai bine.

Vopsirea cu produse pe bază de substanţe naturale nu usucă firul de păr, nu există efecte adverse, nu va fi nevoie să vopsiţi la perioade scurte de timp părul pentru că fixarea culorilor e foarte bună, firul de păr e vopsit excelent.

Firmele cu experienţă au şi produse naturale, bio de calitate la preţuri bune

Din păcate nu sunt aşa de multe firme şi locuri de unde să cumpărăm produse bio pentru vopsirea părului, ofertele sunt destul de variate, însă greu de găsit. Firma GEROCOSSEN este una dintre acele firme care are o ofertă completă de produse bio pentru îngrijirea părului, de pe site-ul lor puteţi cumpăra vopsea cu nuanţe diferite, pachete complete cu vopsea, balsam, emulsie oxidantă, mănuşi şi instrucţiuni.

Culorile sutn rezistente, nu curg de pe firul de păr, nu usucă părul, îl ajută să aibă o dezvoltare normală, pigmenţii sunt puternici. Uleiul de argan, proteinele de mătase şi keratina asigura un vopsit uniform şi rapid, rezultatele finale fiind excelente de fiecare dată.

Compania românească de tradiţie vinde doar produse româneşti, fabricate în România, este a doua din ţară după Farmec şi singură cu acţionariat românesc care produce vopseaua pentru păr.

Cei peste 24 de ani de expertiză pe vopseaua de păr, peste 25 de culori, disponibile, preţurile bune şi produsele bio, iată câteva motive pentru care ar trebui să comandaţi următoarea vopsea de la GEROCOSSEN.