Video player auto bluetooth

0
1320

In trecut, majoritatea celor care detineau un autoturism erau incantati daca aveau un aparat radio in masina pentru a asculta o stire sau pentru a asculta muzica la radio.

Odata cu trecerea timpului, masinile au inceput sa fie dotate cu tot felul de casetofoane auto, asa ca soferii erau foarte bucurosi pentru ca a veau posibilitatea de a sculta muzica preferata de pe casete.

Atunci cand intentionau sa asculte o melodie de la capat, acestia trebuiau sa deruleze caseta, pentru asculta muzica preferata.

Dupa aceea, au aparut masinile care deja erau echipate cu cd playere, asa ca soferii aveau posibilitatea de a asculta muzica preferata pe un cd audio, pentru ca la inceput cd – playerele din masini ofereau doar posibilitatea de asculta un cd audio.

Au aparut apoi si modulatoarele fm, dar si cd playerele auto, asa ca soferii aveau posibilitatea de a avea cd-uri mp3 in masina pe care puteau copia un numar mare de melodii, iar pe stick-urile pe care le foloseau alaturi de modulatoare, acestia puteau asculta o multime de piese preferate.

Ei bine, fie ca ni se pare ca a trecut de atunci si pana in prezent o vesnicie, sau doar cateva zile, acele timpuri au apus.

Aflandu-ne in anul 2019 putem vedea cum tehnologia a avansat extrem de mult in ultimii ani, asa ca in ceea ce priveste partea multimedia a masinii, acum putem utiliza un video player auto in clipa de fata.

Exista pe piata in clipa de fata atat de multe asemenea dispozitive care pot fi folosite in autoturisme pentru a asculta muzica, pentru a viziona clipuri video (pasagerul din dreapta si cei din spate, pentru ca soferul trebuie sa fie atent la drum), si care pot fi utilizate in atat de multe scopuri, ca practic alegerea unui asemenea dispozitiv poate fi considerata o misiune complicata.

Pentru cei care intentioneaza sa isi cumpere un video player pentru masina personala, recomandarea noastra este sa isi indrepte atentia spre magazinul online Shopu, iar de acolo isi vor putea alege produsul dorit.

Cei care isi doresc un asemenea produs la un pret super atractiv, se pot orienta spre un Video player auto bluetooth 7018B, care are ecranul de 7 inch, si care dispune chiar si de telecomanda. Formatul digital media al dispozitivului cuprinde: MP3, jpeg, mp4, wma.

Important de mentionat este fpatul ca acest video player dispune de anumite caracteristici speciale, dintre care amintim: Incarcator, bluetooth, transmitator fm, radio tuner.

Pentru cei interesati mai mult de partea video, trebuie precizat ca rezolutia video a acestui dispozitiv este de 1080P.

Alte caracteristici care mai trebuiesc amintite sunt urmatoarele: Rezolutie: 800 x 480; Interfata: USB/sd/aux; Frecventa: 87.5-108MHz; FM: 87.5MHz-108.00MHz (Europe); Port USB 2.0; Dimensiuni: 18 x 12.5 x 11 cm; Greutate element: 0.66 kg.

Dispozitivul este compatibil cu conexiunea Bluetooth, se monteaza in consola centrala a masinii si este ideal pentru cei care isi doresc un video player auto modern, la un pret foarte mic.

Asadar, dupa cum se poate vedea, pentru cei care au nevoie de un astfel de produs, Shopu poate sa reprezinte cea mai buna solutie.