Unghii perfecte si in trend cu produsele de la Nolia

0
528

Unghiile sunt un aspect important pentru orice persoana interesata de igiena personala si o ingrijire atenta si corecta, cu produse special destinate, poate evita anumite probleme. Pe langa acest aspect ce tine de sanatatea unghiilor, aspectul acestora conteaza si o culoare sau un model realizate cu gel, pot schimba chiar starea femeii.

Unghiile cu gel sau cele semipermanente sunt din ce in ce mai cautate de publicul feminin deoarece rezista mult mai mult timp in aceeasi forma si culoarea nu se exfoliaza. Nolia Shop pune la dispozitia celor interesate astfel de produse de calitate, cu care puteti obtine manichiura preferata.

Curatarea unghiei – un aspect important

Pentru un aspect curat si placut al unghiei, este important cum este curatata. La Nolia Shop poti gasi produse profesionale care sa te ajute sa cureti manichiura chiar acasa la tine, dar fara sa ii dauneze acesteia.

Forfecuta profesionala trebuie utilizata cu grija din cauza varfului foarte ascutit, care faciliteaza accesul acesteia chiar si la colturile deranjante. Instrumentele pentru cuticula permit indepartearea ei in conditii de siguranta.

Cuticula se poate indeparta si cu ajutorul unui clestisor, dar e potrivit pentru persoanele care stiu sa il utilizeze, pentru a nu taia prea mult, caz in care apare sangerarea. Pila pe care o utilizezi este foarte importanta, deoarece in functie de duritate, se utilizeaza pentru a scurta unghia sau pentru a pregati patul unghial pentru produs si anume gelul. Pentru ca gelul sa prinda pe unghie, aceasta nu trebuie sa fie lucioasa.

Pigmenti, cristale si pene pentru unghii

Anul 2021 a venit cu niste noutati in materie de nail art. Unghiile simple, de o singura culoare nu mai sunt atat de cautate, deoarece accesoriile si aplicatiile care sunt o noutate si un nou trend trezeste interesul multor fete.

Vopselele acrilice sunt utilizate in general de manichiuriste pentru ca ele cunosc tehnica cel mai bine si se pricep la aplicarea corecta. Acrilul permite realizarea de flori sau orice model 3D si se usuca doar la lampa cu raze UV.

Penele pentru unghii sunt o noutate si asezate in forme diferite si aplicate pe acestea, aduc un plus estetic manichiurii. Pietricelele si sclipiciul sunt deja bine cunoscute, dar acum se gasesc in varii culori, iar sclipiciul este mult mai fin.

Poti sa te joci in orice fel cu unghiile tale si sa stii ca viata este prea scurta sa ai unghii plictisitoare. Orice culoare poate fi combinata cu un accesoriu sau un tatuaj de unghii si instant manichiura este mult mai interesanta.

Poti vizualiza toata gama accesand site-ul si pentru alte informatii poti trimite e-mail la nolia@noliashop.com.