Trimite sau transporta marfa cu ajutorul yload.ro, atat in tara cat si in strainatate

0
697

Nevoia de a trimite sau de a primi colete sau marfa din strainatate va fi mereu prezenta. Problema este la modul prin care se transporta marfa sau mai bine spus era o problema acest aspect.

Yload a aparut ca o mana de ajutor si ca o salvare a industriei transportului deoarece este o platforma digitalizata unde toate informatiile sunt transparente pentru oamenii care vor sa trimita colete sau marfa. Aici pot gasi masina si soferul potrivit in acest sens. Soferii care vor sa transporte marfa isi vor gasi astfel clientii. Deci nu a fost nicicand mai simplu sa trimiti marfa in Europa sau in tara.

Atat soferii, cat si clientii au parte de numeroase beneficii la abonamente lunare de 5 euro pe luna sau abonamente premium pentru o luna, sase luni sau un an. Este un mod prin care transportul de marfa se poate realiza mult mai usor si transparent, cu toate informatiile necesare la indemana si marfurile sunt primite in timp util.

Alege si tu yload.ro

Poti face foarte simplu o comanda de transport accesand casuta aferenta de pe pagina yload.ro. Dupa ce adaugi informatiile care ti se cer cu privire la locatia si compania de la care este ridicata comanda, destinatia la care ajunge si informatii despre marfa – cantitate, marime, greutate si alte detalii – poti gasi foarte usor transportatorul potrivit.

Daca esti sofer poti adauga chiar tu un camion liber. Trebuie sa scrii toate informatiile despre autovehicul si despre tine pentru a gasi clientii potriviti. Abonamentele lunare iti ofera chiar si serviciul de dispecerat non-stop, ceea ce vine ca un mare avantaj pentru tine.

Clientii primesc in timp real informatii despre marfa, ceea ce vine ca un mare plus fata de alte metode de a trimite marfa care se utilizau pana acum. Plata poate fi realizata la 3 zile sau la o saptamana.

Fiecare transportator poate vedea comenzile de marfa si poate alege ce transport sa faca. Pe site apar informatii cu locatia din care au nevoie sa trimita si destinatia, continutul marfii si greutatea, precum si oferta de pret a clientului.

Clientii pot vedea camioanele disponibile, ce pret percep soferii per kilometru si alte informatii despre transport precum si unde se afla marfa lor in timp real, pe harta dinamica. Acceseaza site-ul pentru mai multe informatii sau descarca aplicatia.

Contact:

0040377101515

comanda@yload.ro