Tricourile care te personalizeaza

0
4742

Alege sa fii diferit. Sa te comporti diferit. Sa zambesti in felul tau. La fel, si atunci cand te enervezi. Tot in felul tau sa o faci. Alege sa fii tu. Sa spui lucrurilor pe nume. Ca nu degeaba adevarul iti triaza prietenii. Fii diferit si poarta un tricou care sa te reprezinte. Nu unul obisnuit luat din magazin din graba. Pe ala, cel mult, il poti purta prin casa. Nu conteaza ca esti insarcinata si ca bucuria ti se citeste pe fata. Ofera-i prilejul de a se citi si pe un tricou personalizat. Cu un bebelus. Sau cu tine si el. Ca urmeaza sa fiti o familie. Un mesaj amuzant, pe ultima suta de metri a bebelusului, nu poate decat sa te faca sa uiti cat de greu iti va fi. Ori ti-a fost. E si lejer. Si sunt si marimi XXL. Va ramane amintire dupa ce vei slabi. Ca au viata lunga.
Bunici…cu lipici
Varsta nu se masoara in ridurile aparute in zecile de ani care au trecut peste tine. Si nici in CNP-ul din buletin. Nici macar in anii de casnicie sau in numarul nepotilor. Poti fi oricand la moda. Asa, nepotii te vor indragi si mai mult. Chiar daca zici ca nu te reprezinta, zici matale ca nu ai purta un tricou personalizat primit in dar cu “te iubesc, mamaia si iti multumesc pentru omul care sunt astazi”? Tu, mama, esti mai practica. Porti tricouri si te simti bine in ele. Din alea simple. Ce-ar fi sa incerci unul cu un mesaj care sa iti mai ridice moralul? E posibil cand te intreaba lumea ce scrie pe el – de parca nu ar vedea sa citeasca ori n-ar intelege – sa incepi sa zambesti si sa-i spui sa citeasca si singur.
Sora-mea, tu esti oricum in trend!
Esti tanara, esti sora-mea, fiica cea mica a lu’ mama, deci toate te recomanda a fi o femeie de succes. Chiar si ele mai lasa hainele scumpe si prefera sa se imbrace cu o pereche de blugi, un tricou care transmite o stare de spirit si o pereche de tenisi. Ce, te dau afara de la Mall? Nu cred. Putem manca o inghetata de la Mc si imbracate casual. Poate chiar asa il vom cuceri pe viitorul Fat Frumos si la punga gros. Noi oricum suntem independente, dar, vorba manelei “million cu million fac mai multe milioane”. Si banii lui au serie.
Tie, dragule, doar avioanele iti lipsesc…
…din garaj. Ca pe tricou oricum le ai. De fapt, ai toata planeta. Ce te-ai face tu fara un tricou personalizat? Numai cand te uiti la el, afisezi un ranjet de parca pe el ar scrie parola mea de la mail.