Tratament endodontic in Iasi

0
2347

Cand simtiti prea multa durere in dintele dvs. fara nici un motiv evident, atunci cand dintele dvs. este sensibil la schimbarile de temperatura  este timpul sa apelati la un tratament endodontic. Cautarea unui profesionist care va efectua proceduri de stomatologie cosmetica nu mai este dificila ca in trecut, deoarece astazi exista deja sute de endodonti, ortodonti si stomatologi care va pot servi.

Un tratament endodontic este necesar pentru a va salva dintele sau dintii atunci cand pulpa care contine nervul dintelui devine infectata sau vatamata, dar acest tratament se poate face numai in dinti permanenti pentru adulti si dinti primari de copii. La bebelusi, daca un spatiu lasat de dinti lipsa este lasat pentru o lunga perioada de timp, dintii vecini se pot duce spre spatiul gol, cauzand inclinatia dintilor sau impiedicand dintii permanenti sa creasca.

Tratamentul endodontic este, de asemenea, cunoscut sub numele de tratamentul canalului radicular, care poate fi efectuat de catre un endodontist sau ortodontist. Acest tratament, care salveaza milioane de dinti in fiecare an, este o procedura foarte populara.

Neglijarea durerilor in timp pot afecta dintii ajungand sa se descompuna si sa duca la infectarea cu celuloza. Bacteriile pot infecta canalul radacinii, care nu poate fi atins de antibiotice. Veti incepe sa suferiti de durere din cauza inflamatiei, deoarece aportul de sange catre dintele dumneavoastra este redus. Poate fi necesar un tratament pentru canalul radicular.

Daca aveti nevoie de un tratament al canalului radacina nu ezitati sa vizitati un profesionist de la artemdental.ro, deoarece asteptarea de lunga durata poate provoca mai multe daune asupra dintilor din jurul celui deteriorat. Lucrul cel mai rau care se intampla daca dintele nu mai poate fi salvat este sa-l extrageti. Golul cauzat de dintele extras poate provoca dintii ramasi pe ambele parti sa se aplece spre spatiul lipsa.

Multi oameni se tem de endodonti (specialisti in tratamentul canalului radacinii), dar nu ar trebui. Acest tratament se poate face fara durere de catre un specialist endodontic , este ca si cum ati face o umplere!

Puteti salva un dinte pretios prin tratament la o clinica de stomatologie Iasi efectuat de un endodontist profesionist. Cand bacteriile trec in nervul dintelui provoaca foarte multa durere, acest lucru se intampla din cauza faptului ca acea zona devine infectata. Acest lucru ar putea duce la deteriorarea nervului dintelui si se poate raspandi la nivelul osului sub dinte. Tratamentul canalului radacina de catre un specialist endodontist la un cabinet de stomatologie Iasi va curata bacteriile si va va salva dintele.

Daca dintele este lasat netratat, va puteti alege cu un abces care va provoca mai multa durere si umflaturi.

In cazul in care dintii dvs. sunt deformati, decolorati si aglomerati sau incalecati poate fi necesar sa urmati stomatologia cosmetica.