Totul despre farmaciile Richter

0
3005

Farmaciile Richter si-au facut aparitia in tara noastra in urma cu 10 ani, si cei mai multi dintre noi le cunoastem pe acestea. Iar cand spun acest lucru ma refer la cei care locuiesc in orasele din tara in care isi desfasoara activitatea farmaciile Richter, pentru ca acestea nu se pot gasi in chiar toate orasele Romaniei.

Insa la baza acestor farmacii Richter sta o istorie destul de lunga, iar despre acest lucru as dori sa va vorbesc putin in cele ce urmeaza.

Farmaciile Richter fac parte din Grupul Gedeon Richter, grup care a fost infiintat in anul 1901 de catre omul de origine maghiara cu acelasi nume. Gedeon Richter era un farmacist din Budapesta destul de renumit la acea vreme in domeniul farmaceutic.

Din acele vremuri si pana acum, grupul Gedeon Richter s-a dezvoltat semnificativ, ajungand in zilele noastre sa fie considerat cel mai mare producator de medicamente din Europa de Est si Centrala. In Romania, grupul Gedeon Richter si-a facut aparitia in anul 1985, cand a infiintat fabrica de medicamente de la Targu Mures, numita Armedica.

Insa aici trebuie sa va marturisesc faptul ca, productia propriu zisa de medicamente a inceput abia in anul 1989. In plus, angajatii celor de la Gedeon Richter, care au inceput productia de medicamente in Romania, erau niste tineri farmacisti entuziasti, care respectau niste valori si principii morale.

Iar cand spun acest lucru ma refer la faptul ca, acestia puneam nevoile oamenilor mai presus decat interesul propriu, si anume, acela de a vinde medicamentele in numar cat mai mare.

Daca vreti sa aflati mai multe despre farmacia Richter, nu trebuie decat sa apelati la ajutorul internetului. Iar aici ma refer la faptul ca, daca dati o simpla cautare pe internet, dupa simplele cuvinte “farmacia Richter”, veti ajunge instant pe site-ul oficial al acesteia.

Si aici voiam sa ajung, caci pe site-ul oficial al farmaciei Richter www.richter-farmacia.ro, puteti afla tot ceea ce va intereseaza legat de aceasta. Spre exemplu, puteti vedea lista cu orasele in care puteti gasi o farmacie Richter si nu in ultimul rand, istoria acestei farmacii.

Insa mai mult decat atat, pe site-ul acestora puteti verifica daca un anumit medicament, de care dumneavoastra aveti nevoie, se afla in stocul acestei farmacii. Nu in ultimul rand, veti observa promotiile pe care cei de la Richter le ofera la niste medicamente destul de importante si chiar si la unele creme ce se pot folosi pentru ingrijirea corporala.

In final vreau sa va marturisesc faptul ca, farmacia Richter este una dintre cele mai populare farmacii ce activeaza pe teritoriul tarii noastre, iar lumea are cu adevarat nevoie de o farmacie ca Richter, care sta intotdeauna la dispozitia cetatenilor.