Tigla ceramica – solutia pentru un acoperis durabil

0
833

Tigla ceramica este unul dintre materialele cele mai folosite pentru acoperisuri rezistente si durabile, aceasta avand numeroase proprietati demne de luat in calcul.

Este de inteles de ce a devenit unul dintre cele mai iubite produse, tocmai pentru avantajele sale foarte puternice, pe care niciun alt material nu le poate oferi la fel ca tigla ceramica.

Insa despre acestea vom vorbi chiar in randurile ce urmeaza, asadar, daca va doriti o schimbare in ceea ce priveste locuinta dumneavoastra, ramaneti alaturi de noi.

Durabilitate

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tiglei ceramice este durabilitatea, acesta fiind cel mai rezistent material in timp. In functie de tigla aleasa, acoperisul poate rezista intre 80 si 100 de ani, existand posibilitatea de a rezista chiar si peste 100 de ani.

Deci, daca doriti sa realizati o investitie de care sa se bucure chiar si copiii dumneavoastra, trebuie neaparat sa incercati tigla ceramica caci nu veti regreta deloc investitia. In plus, aceasta va arata impecabil chiar si dupa aproape un secol, indiferent de anotimp si fenomene meteorologice, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de ea cat mai mult timp posibil.

Si pentru ca stim cat de mult tineti la calitate, tigla ceramica din Iasi este permanent la dispozitia fiecarui client, astfel incat locuinta sa arate ca scoasa din revista. 

Termorezistenta

Dintre toate materialele din care se poate rezista tigla, ceramica sta cel mai bine la capitolul termorezistenta. Asadar, daca va doriti un acoperis care sa reziste foarte bine in timp, dar sa va protejeze locuinta de frig si ger.

Daca pe perioada verii gerul este un subiect de domeniul trecutului, iarna tot ce ne dorim este sa fim la caldura, eventual cu o bautura calda in mana. Acum, cu ajutorul tiglei ceramice puteti obtine o casa calduroasa si primitoare, indiferent de anotimp.

Ventilare

Ultimul avantaj, insa nu cel din urma, este ventilarea oferita de tigla ceramica. Astfel, datorita montajului de care are parte acest material, sub invelitoare va fi cel mai mic grad de condensare.

Deci, structura de lemn nu va fi absolut deloc afectata, de aici si rezistenta foarte buna in timp oferita de tigla ceramica.

Asadar, pe perioada iernii casa va fi protejata de frig si ger, iar pe tot parcursul anului veti avea parte de o ventilare foarte buna, astfel incat aerul sa poata patrunde in toate colturile casei, fara a condensa structurile acesteia. Un real avantaj, nu-i asa? 

Iar acum, pentru incheierea acestui articol, nu ne ramane decat sa va facem o recomandare. Cu ajutorul tiglei ceramice din Iasi va asiguram ca veti obtine cele mai frumoase locuinte, indiferent de locatia in care va aflati. Alegeti produse de calitate, si bucurati-va de toate avantajele si beneficiile enumerate anterior.

Acum pana si copiii dumneavoastra se pot bucura de un acoperis impecabil, demn de invidiat dar si de admirat. Contactati-ne acum si nu veti regreta alegerea. In plus, va stam permanent la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si sugestii, pentru o experienta impecabila.