Tablouri cu picturi pe numere pentru toata familia

0
518

Cu siguranta ai pus deja in rama prima creatie a micutului tau de la gradinita sau scoala. Atunci cand cei mici incep sa inteleaga rostul culorilor si le aleg in functie de personalitatea lor, desenele sau picturile devin mai interesante.

Acuarelele, cariocile si creioanele sunt accesorii de nelipsit in birou unui copil, insa ce spui daca veti crea impreuna un tablou? Pictorul Fericit dispune de o varietate de tablouri cu picturi pe numere pentru toata familia!

Serile in familie in care nu stiti cu ce sa va ocupati timpul si vreti sa faceti ceva productiv le puteti umple cu picturile pe numere. Alege-ti de pe site-ul pictorulfericit.ro cate un tablou pentru fiecare membru al familiei. Le puteti picta impreuna sau individual. Cei mici si cei mari se pot bucura de peisaje, orase sau portrete, cat si de animalute si personaje din desenele animate.

Pictorul Fericit este locul de unde poti achizitiona picturi pe numere sau accesorii de pictura pentru cei mai talentati din familie. Daca picturile pe numere sunt doar de distractie si stiti deja cu ce se ocupa acest domeniu, puteti cumpara accesorii pentru un tablou original.

Copilul tau isi doreste sa puna bazele unei cariere in arta? Comandati impreuna tot ce aveti nevoie de pe pictorulfericit.ro! Alte informatii poti citi aici despre magazinul online cu picturi si accesorii.

Un tablou tip “Lady in Red” sau “Dancing in the rain” pot fi elementele care lipsesc din cadrul peretelui tau artistic. Acestea sunt complexe si pe langa faptul ca vor arata superb la finalizare, ele vor fi de ajutor pentru exersarea dexteritatii. Comanda online tablouri cu picturi pe numere pentru toata familia!

Alegerea tabloului, chiar daca nu ti se pare, este de multe ori facuta de starea pe care o ai in acel moment. Ce simti atunci sa pictezi este ceea ce se afla in adancul sufletului tau. Este o modalitate perfecta de a te exprima in momentul in care cuvintele nu sunt de folos. O lume de vis poate fi creata de tine, in propriul dormitor sau in sufragerie. Ofera-i casei tale un aspect ideal si introdu persoanele din jurul tau intr-o atmosfera de poveste!

Pictorul Fericit vine in ajutorul celor care vor sa se relaxeze si sa elimine treptat stresul din rutina zilnica. Pictura va inlatura orice alt gand in afara concentrarii, generand o stare de calm si atentie pentru rezultatul final. Aceasta este privita si ca o metoda de terapie, ce poate vindeca numeroase persoane de hiperactivitate si probleme cu sistemul nervos.

Finalizarea tablourilor este chiar o pauza de la normal. Un peisaj pe care ti l-ai dori sa il vezi in fata ochilor, un oras plin de lumini sau chiar animalul preferat poate fi relaxarea de care ai nevoie. Mama, tata si copiii se pot bucura de cele mai frumoase imagini pictate chiar de ei. Online, poti avea parte de tablouri cu picturi pe numere pentru toata familia!