Tabla faltuita de la RoofArt, o solutie durabila si estetica in materie de acoperisuri

0
1314

Dacă te afli în căutarea celei mai bune soluții în materie de acoperișuri, ei bine, ar trebui să știi că tabla fălțuită constituie o alegere ideală aproape pentru orice tip de construcție – indiferent că vorbim despre o casă de locuit, un centru comercial sau o clădire de birouri.

Acest tip de învelitoare poate fi adaptat cu ușurință la orice formă arhitectonică fără a suferi modificări considerabile în timp. În plus, datorită caracteristicilor remarcabile pe care le are, acest material se află în topul preferințelor mai multor specialiști.

Cauți tablă de acoperiș? La RoofArt găsești materiale de excepție în materie de învelitori

Companie prezentă pe piața din România încă din 2001, RoofArt produce tablă fălțuită de calitate superioară. Experiența pe care compania a dobândit-o de-a lungul timpului a contribuit la îmbunătățirea produselor existente în portofoliu.

Astfel, sunt îndeplinite cele mai înalte exigențe datorită atributelor calitative pe care le are materia primă folosită în producția sistemelor de învelitori.

Investind în mod constant în linii de producție și utilaje profesionale pentru a asigura rezultate excelente și inovative în ceea ce privește designul, precum și funcționalitatea produselor finite, RoofArt oferă cele mai bune avantaje în acest sens.

Tablă fălțuită, un produs premium, cu calități excepționale

Conferind un design unic, atractiv cu forme și culori aflate în armonie cu celelalte detalii decorative, tabla fălțuită de la RoofArt conferă rezultate de excepție.

Atunci când alegi tipul de învelitoare pentru casa ta trebuie să ții cont de câteva atribute. Iată care sunt acestea:

    Siguranța

În ceea ce privește un montaj tablă fălțuită devine extrem de important gradul de siguranță pe care îl oferă o astfel de învelitoare, mai ales că este vorba despre a te simți în siguranță acasă alături de cei dragi.

În felul acesta, interiorul casei este protejat atât de intemperii, cât și de infiltrații de apă.

    Conferă garanții pe termen lung și o durată de exploatare mare

Tabla fălțuită se numără cu succes în topul celor mai durabile materii prime, astfel că, la RoofArt, poți benefica de o durată de exploatare de 50 ani, de garanții pentru menținerea culorii de 20 de ani și de garanții anticoroziune de 30 de ani.

Printre particularitățile esențiale ale tablei fălțuite de la RoofArt cu acoperire GreenCoat se numără faptul că o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de produse fosile – folosit pentru vopsirea plăcilor – este substituit cu o componentă pe bază bio.

    Montajul din tablă fălțuită reduce din costurile alocate manoperei

Spre deosebire de alte tipuri de tablă care necesită lucrări ceva mai complicate, un montaj tabla faltuita se dovedește a fi o alegere excelentă prin prisma faptului că nu e nevoie de o întreagă echipă de specialiști, ci pot fi suficiente munca, priceperea și îndemânarea a două persoane, ceea ce înseamnă că se vor diminua și cheltuielile aferente manoperei.