Stilul clasic in moda timpurilor

0
2538

Un stil clasic perfect in moda descrie un aspect atemporal, frumos dar simplu, taieturi clare in imbracaminte, tesaturi naturale fine si pantofi si genti de piele. Este foarte probabil sa a dopti un astfel de stil daca ai peste 40 de ani. Traditia este importanta pentru tine si vei putea deveni ocazional frustrata atunci cand nu poti gasi stilul exact al unui element iubit de imbracaminte, o geanta sau un pantof care s-a uzat. Iti pastrezi frecvent accesoriile si hainele pana cand sunt purtate, doar pentru ca o mare parte din ceea ce cumperi nu iese din stil. Si desi nu vei fi cea mai proaspata persoana dintr-o camera, vei arata intotdeauna bine.

Dressingul unei persoane care adopta stilul claic este ticsit de haine in culori neutre, mai ales negru si adesea bleumarin. Poti detine cel putin o little black dress daca nu mai multe. De asemenea, tendinta de a prefera culori simple in detrimentul printurilor este accentuata. Cele mai multe dintre rochiile si fustele unei persoane clasice se incadreaza undeva in zona genunchilor.

In alegerea garderobei tale, cauti piese valoroase pe http://shop.nichi.ro. Dintre toate tipurile de personalitate de moda, tipul clasic este cel mai interesat in investitii, fiindca nu se tem sa cheltuiasca bani pe haine sau accesorii care vor dura mult timp si nici nu ezita sa cheltuie bani pe modificari, astfel incat hainele sa se potriveasca foarte bine.

Lumea business-ului cere adaptarea sacoului in opinia ta, asa ca taiorul ti-a devenit un fel de mantra. Ochelarii de vedere ii porti doar pe baza de prescriptie medicala, insa marca nu lipseste de pe cei de soare, nici macar la locul de munca. Nu-ti este greu sa porti costum la munca zi de zi, asa ca daca ai primit o informatie de ultima ora cu privire la o prezentare urgenta in fata unui grup, nu-ti vei face griji ca te-ai imbracat necorespunzator. Ai tendinta sa te imbraci un pic mai formal decat restul colegilor. Garderoba ta de lucru este mai mult de o reflectare a personalitatii tale de modasi ai mai multe probleme in a alege o tinuta lejera decat una de lucru, fiind uneori nesigura de ce tip de imbracaminte ar fi potrivit pentru un eveniment casual.

In privinta achizitionarii hainelor, ai tendinta de a gravita in jurul elementelor mai scumpe, deoarece valoarea nu este importanta pentru tine. Te-ai adaptat foarte bine la procesul de vanzare cumparare si esti capabila sa gasesti haine peste tot: de la mici magazine la marile malluri. Uneori este dificil sa alegi o pereche de blugi si imbracamintea casual pentru ca acestea nu sunt favoritele tale, asa ca nu ai dorinta de a-ti petrece prea mult timp dedicat lor.