Smart shopping tips: cumpara lenjerii de pat direct de la producator

0
414

In lumea in care poti cumpara orice, oricand si cu minim de efort adica din cateva click-uri, se pare ca este usor sa ne impotmolim in alegeri neinspirate. Adica sa alegi sa cumperi ceva ce nu isi merita banii. Cand trebuie sa achizitionezi o lenjerie de pat te lasi atras de design, pui pe loc secund calitatea si dezastrul este rezultatul.

Poate ca nu ti-ai dat seama pana acum, insa o lenjerie pat este elementul cheie care iti poate dicta confortul si odihna. Asadar, daca aceasta este prea groasa sau prea subtire, daca aceasta are o textura deloc placuta somnul iti va fi deranjat. Si consecintele acestui episod se vad si a  doua zi, cand ai zero chef si randament.

Smart shopping tip: cumpara calitate, direct de la producator

Cu siguranta ai auzit despre a sustine pe producatorii autohtoni, cumparandu-le produsele. Dar nu vei face asta din obligatie, ci din nevoie. Deci e un win – win aici. Iar daca te intereseaza sa cumperi o lenjerie de pat de calitate, atunci nu ezita sa descoperi portofoliul celor de la Coneltex, producator roman de lenjerii de pat si de alte textile pentru acasa.

Coneltex este firma cu traditie, produce textile de acest gen de multa vreme. Fabrica este in Suceava, iar pentru cei din acest oras sau imprejurimi comenzile pot fi ridicate chiar de la sediul lor. In orice caz, poti comanda online direct din stocul disponibil.

Lenjeria de pat preferata este cea din bumbac. Indiferent de sezon, bumbacul este cel care se dovedeste a fi util. Lasa pielea sa respire, nu provoaca iritatii, este placut la atingere, la folosire.

Mai mult decat lenjerii de pat din bumbac la Coneltex regasim de asemenea si pe cele accesibile din bumbac creponat – au marele avantaj ca nu necesita calcare si arata impecabil, gata de a fi folosite imediat dupa ce le-ai spalat si uscat – sau cele din damasc, satin sau finet.

Pentru un somn de 5 stele nu ar fi rau sa schimbi pernele si pilota, ceea ce oricum se impune a face. Daca pilota este matlasata si nu formeaza cocoloase de material, daca pernele nu par a fi patate, astfel de piese se pot schimba o data la 2 ani, insa chiar si mai repede, oricand se impune, cand sunt vizibile semne de uzura.

Descopera oferta online la coneltex.ro.

Contact:

office@coneltex.ro

0735 194 314

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava