Slabitul in prim-plan

0
1576

Tot mai multe femei considera ca daca au cateva kg in plus nu mai sunt lafel de atragatoare ca si atunci cand le-ar da jos. Tocmai deaceea o mare parte dintre ele apeleaza la diete culinare , diete naturiste , medicamente ori sport. De cele mai multe ori dau rateuri, si sa vedem de ce.

O mare parte dintre ele apeleaza la sport, alearga sau fac fitness , insa pe partea de alimentatie se indoapa mai rau ca inainte, deci pur si simplu nu au cum sa se vada rezultate multumitoare.

Altele tin diete culinare sau cu tot felul de plante naturiste si de multe ori ajung in spitale deshidratate , unele chiar pe pas de moarte, deoarece devin anemice ca nu mai mananca timp de zile sau chiar saptamani intregi.

Cele mai multe insa, apeleaza la medicamente. Acestea sunt cele mai periculoase deoarece intervin asupra organismului si modifica secretiile hormonale. Se joaca cu organismul tau si foarte des au efecte neplacute. Ba chiar uneori dupa ce nu se mai administreaza au efecte adverse.

Parerea mea… daca vrei sa slabesti eficient si natural fa zilnic sport , micsoreaza doza de mancare dar nu te infometa si cel mai important, asigura-te ca oferi importanta somnului.