Servicii funerare sector 5

0
704

Daca va aflati in sectorul 5 si o persoana draga tocmai si-a dat duhul veti incerca cel mai probabil sa cautati o firma de servicii funerare care sa se deplaseze la dumneavoastra acasa pentru a efectua cele necesare organizarii inmormantarii. Este normal sa doriti sa gasiti o firma care se afla exact in sectorul dumneavoastra, in zona in care locuiti. Astfel agentul de servicii funerare se poate deplasa rapid la dumneavoastra, chiar si in timpul noptii.

Da, mai nou majoritatea firmelor care presteaza servicii funerare sunt disponibile non-stop astfel ca puteti suna chiar si noaptea daca momentul decesului a avut loc la ore atat de tarzii. Funerare Rainbow Dorobantu este o astfel de firma de servicii funerare in sectorul 5.

Dupa producerea decesului trebuie sa stiti ca nu este necesar sa chemati medicul de familie pentru a declara decesul. Funerare Rainbow Dorobantu va ofera si serviciul de constatare deces care se efectueaza de catre un medic specialist, precum si serviciul de pregatire a documenteor necesare pentru a declara decesul. Mai departe in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra, firma poate pregati ritualul de inmormantare pentru ca totul sa se desfasoare decent, rapid si corect.

Firma are in dotare mai multe autospeciale pentru transportarea celui decedat. Din motive legislative si de igiena nu este recomandat sa folositi masina personala pentru a transporta trupul neinsufletit al persoanei decedate. Indiferent daca aveti nevoie de transport funerar in sectorul 5, national sau international firma de servicii funerare ieftine din sector 5 va poate ajuta pentru ca deplasarea sa se faca rapid si la preturi rezonabile.

Ceea ce cade in seama dumneavoastra este de a stabili data cand va avea loc inmormantarea (in acest caz poate fi nevoie sa va consultati cu restul familiei) si de a alege hainele cele noi si curate pentru a imbraca trupul persoanei decedate. Agentul firmei de servicii funerare sector 5 va putea imbalsama si pregati trupul pentru a putea fi asezat in sicriu.

Este bine de stiut ca pentru inmormantare veti avea nevoie de actele persoanei decedate (buletin, documente medicale, certificat de nastere si eventual talonul de pensie) precum documentul de concesiune si ultima chitanta achitata pentru locul de inmormantare (daca aveti un loc de inhumare).

In afara de transport funerar, ingrijire si pregatirea actelor, firma de servicii funerare sector 5 va poate ajuta sa gasiti cele mai bune solutii pentru alegererea sicriului, a crucii care va fi la mormant, a aranjamentelor florale si a coroanelor. Pentru lista completa de servicii si produse funerare accesati site-ul firmei de servicii funerare sector 5.