Servicii de inchirieri auto disponibile online

0
532

Esti in cautarea unui autoturism de inchiriat pentru sederea ta in capitala? Acum ai posibilitatea de a apela la servicii de inchirieri auto disponibile online! Vei putea face rezervare direct de pe site, pe email sau telefonic. Poti inchiria o masina pe toata perioada in care vei sta in Bucuresti cu un singur click si cateva specificatii.

Serviciul rent a car este la dispozitia ta cu ajutorul echipei FMN Rent! Daca vei planifica o vacanta pe taramul capitalei pentru a o vizita sau trebuie sa te deplasezi in scop profesional, vei putea beneficia de o masina la alegere.

Pe site-ul fmnrent.ro ai toate detaliile cu privire la inchirierea autoturismului. Rezervarea masinii se poate face de catre o persoana si poate fi condusa de alta, cu mentiunea de a fi specificat acest lucru in contract.

Cu orice ai ajunge in capitala, beneficiezi de masini de inchiriat aeroport Otopeni sau oriunde doresti ca autoturismul sa iti fie predat. Se va specifica anterior locatia, data si ora de predare/primire a masinii.

Conditiile de a apela la acest serviciu de rent a car sunt simple. Trebuie sa ai varsta minima de 21 de ani si minimum un an de la data obtinerii permisului de conducere. Totul este mai usor prin alegerea de servicii inchirieri auto disponibile online!

Actele necesare sunt permisul aferent categoriei B valabil si un act de identitate. Totul se va face printr-un contract, in baza caruia se va efectua si plata. Solicitarea privind autoturismul dorit, perioada de inchiriere si locatia de predare/preluare a masinii se poate trimite online.

Un reprezentant al firmei de inchirieri auto iti va pune la dispozitie o rezervare provizorie. Acest proces blocheaza masina dorita, pentru a nu fi inchiriata de o alta persoana. Pentru a putea intra in posesia ei, confirmarea in legatura cu oferta trebuie sa ajunga in decurs de 24 de ore.

Pe toata perioada in care masina este in posesia ta, echipa FMN Rent va fi alaturi de tine! Cu alte cuvinte, chiar si in cazul defectarii masinii sau implicarii intr-un accident, vei beneficia de consultanta.

Exista cazuri in care perioada de sedere se poate prelungi. Spre exemplu, nu ai apucat sa vizitezi toate locurile sau nu ti-ai indeplinit sarcinile de la birou. Astfel, se poate face prelungirea contractului de inchiriere.

Pentru a prelungi contractul, trebuie sa discuti cu reprezentantii FMN Rent. Solicitarea ta asupra prelungirii trebuie efectuata cu cel putin 24 de ore inaintea expirarii contractului. In cazul in care masina este inca disponibila, vei primi un act aditional de prelungire, urmand a fi achitata noua perioada de inchiriere.

FMN Rent este firma pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de o masina de inchiriat! Reprezentantii sai vor fi mereu la dispozitia ta pentru a alege cel mai bun autoturism pentru nevoile tale. Apeleaza la servicii de inchirieri auto disponibile online, 24h, timp in care echipa este alaturi de tine! Poti preda masina la aeroport sau intr-o alta locatie, favorabila atat clientului, cat si firmei.