Service GSM profesionist pentru orice problema a smartphone-ului tau

0
305

Tot mai multe smartphone-uri incep sa aiba diferite probleme de la primul an de achizitie. De asemenea, de o multime de ori se sparge display-ul sau sticla si acestea trebuie inlocuite cat mai rapid. In acest caz, este nevoie de un service autorizat pentru ca telefonul sa fie reparat. In vederea functionarii optime a acestuia, alege un service GSM profesionist pentru orice problema a smartphone-ului tau.

Solutia poate fi chiar MobileFIX! Mobile FIX este un service GSM autorizat din Bucuresti, care iti ofera posibilitatea de a repara telefonul si in alte zone ale tarii. Ai posibilitatea de a solicita si service telefoane Cluj, cat si in Brasov sau Constanta. Daca te afli in aceste zone, Mobile FIX te asteapta pentru solutionarea problemelor telefonului tau.

Acest service iti pune la dispozitie mai multe servicii pe care le poti solicita din orice locatie din tara noastra. Pentru a repara telefonul chiar daca nu te afli in nicio locatie de mai sus, il poti trimite prin curier la service. Timpul de solutionare a problemei si trimitere inapoi a telefonului tau nu dureaza in mod normal mai mult de 48 de ore.

Multiple servicii pentru noile telefoane mobile

Foarte multe service-uri GSM evita sa repare anumite telefoane mobile din cauza complexitatii. Unul dintre cele mai greu de reparat branduri este cu siguranta iPhone de la Apple. La Mobile FIX te bucuri de o experienta placuta si de o reparatie a telefonului in mai putin de o ora. Daca vei merge cu telefonul la unul dintre service-uri, vei beneficia de reparatia acestuia in termen de 30 de minute.

Serviciile pe care le poti cere sunt inlocuire display pentru Samsung, iPhone si iPad. Tot in ceea ce priveste ecranul, la acest service poti solicita si inlocuirea sticlei pentru Samsung, iPhone si Apple Watch. In materie de reparatii, MobileFIX se ocupa cu repararea brandului Samsung, pentru iPhone, dar si pentru iPad.

Asadar, oriunde te-ai afla in tara sau daca ai nevoie de reparatii telefoane Cluj, Bucuresti, Brasov sau Constanta poti merge cu telefonul la MobileFIX, ori il poti trimite prin curier.

Consulta lista de preturi si trimite telefonul prin curier!

Pe site-ul mobilefix.ro ai la dispozitie lista de preturi, iar in functie de bugetul tau poti solicita unul dintre servicii. Telefonul poate fi trimis cu usurinta prin curier, fara sa ai prea mari batai de cap. Trebuie doar sa trimit un formular, iar un operator te va contacta pentru confirmarea datelor si stabilirea unui interval de ridicare a dispozitivului.

Curierul va veni apoi sa ridice telefonul la intervalul stabilit, iar dupa ce se va repara, acesta va fi trimis inapoi. Se va achita contravaloarea reparatiei in momentul in care vei primi inapoi coletul. In majoritatea cazurilor, dispozitivul se repara foarte repede, fiind trimis inapoi in termen de 48 de ore.

Daca ai nelamuriri sau doresti si alte informatii, MobileFIX iti pune la dispozitie un numar de telefon la care poti suna pentru solutionarea problemei.