Seo in marile organizatii – tactici pentru o implementare de succes

0
1600

In prima parte a articolui privind SEO pentru intreprinderile mari, vom prezenta cateva domenii-cheie in care organizatiile mari trebuie sa isi concentreze initiativele de marketing pe motoarele de cautare si cateva tactici care contribuie la realizarea acestor strategii la nivel inalt.

Daca ai nevoie de promovare prin seo pentru afacerea ta online, intra pe Smartseopack.com.

In acest articol in partea a doua, veti gasi sarcini specifice care pot ajuta la realizarea scopului fiecarui domeniu cheie al SEO-ului.

Zona cheie 1: Gasiti un specialist SEO

De ce functioneaza: Intreprinderile mari au nevoie de un specialist SEO responsabil pentru obtinerea buy-in-ului de la partea superioara pâna la partea de jos a organizatiei. Specialistul SEO poate ajuta ghidul de initiative SEO, sa mentina asteptarile realiste si sa mentina ritmul de inaintare.

Cum se realizeaza: Pentru a gasi specialistul organizatiei SEO, puteti alege mai intâi sa priviti in cadrul organizatiei sau puteti alege sa angajati pe cineva pentru a indeplini acest rol. Oricum, un specialist SEO este cel mai in masura de a conduce o campanie de optimizare a motoarelor de cautare de succes la nivel de organizatie si are o serie de calitati importante.

Un specialist SEO ar trebui sa aiba o intelegere avansata a SEO si câtiva ani de experienta in implementarea SEO pe un site comparabil. Si el sau ea, ar trebui sa aiba relatii bune in intreaga organizatie si sa aiba energia pentru a vedea proiectul in ansamblu, sa poata depasi obstacolele de-a lungul timpului.

Un rol important al specialistului SEO este de a crea constientizarea marketingului de cautare in intreaga organizatie, de a educa organizarea rolului, scopului si beneficiilor SEO, de a genera buy-in la nivel de organizatie, pentru a arata progresul si câstigurile SEO si sa recunoasca sau sa recompenseze pe cei care contribuie la succesul SEO.

Zona cheie 2: Nevoia de actiune. De ce functioneaza: Adeseori, organizatiile mari cred ca cel mai rapid catalizator al schimbarii este un punct de schimbare clar definit. Identificarea momentului in care obiectivele de afaceri ale unei organizatii nu sunt indeplinite online si in cazul in care strategia SEO poate depasi aceste lacune, constituie un motivator puternic pentru implementarea solutiilor SEO. Cum se realizeaza:

Descoperirea si valorificarea punctelor de schimbare in strategia SEO, este locul in care incepe activitatea specialistului SEO.

El sau ea trebuie completeze o lista de aspecte exprimate in cadrul organizatiei care beneficiaza de optimizarea pe motorul de cautare. In aceeasi lista, se explica modalitatile prin care SEO poate remedia problema prin imbunatatirea crawlabilitatii sau cresterea traficului, a vizibilitatii si a implicarii la fata locului.

De asemenea, includeti obiective realiste care stabilesc repere pentru imbunatatire si demonstreaza efectul pozitiv al SEO. Cu aceasta prezentare, este timpul sa fie contactati directorii companiei, pentru o expunere detaliata.

Domeniul cheie 3: Educatia. De ce functioneaza: Educatia este o componenta vitala a comunicarii la nivel de organizatie si a buy-in-ului executiv. Se asigura ca toata lumea vorbeste in aceeasi limba si are asteptari si scopuri realiste.

Cum se realizeaza: Prin comunicarea constanta si cooperarea continua, o afacere este cel mai bine pozitionata pentru a atinge obiectivele SEO si cele mai bune practici. Managerii cheie, influentatorii si personalul de implementare ar trebui sa fie educati in ceea ce priveste capacitatile si cerintele SEO.

Mai mult, echipa de implementare ar trebui sa pastreze in permanenta intelegerea orientarilor privind motoarele de cautare si a celor mai bune practici de SEO prin participarea la conferinte sau cursuri de formare SEO la intervale regulate sau prin citirea resurselor autoritare de la reprezentantii motoarelor de cautare si a liderilor din industrie.

Desi este vital ca membrii personalului cheie sa-si asume un rol activ in pastrarea actualizarii educatiei, este de asemenea o idee buna sa informati departamentele corespunzatoare cu privire la modificarile majore aduse strategiei online si obiectivelor de marketing.