Saltele cu durata de viata extinsa – rolul protectiilor speciale de la Brodank

0
851

Fiecare spatiu HoReCa are nevoie de textile care sa corespunda cu anumite rigori, atat cu cele personale, cat si cu cele generale. Calitatea este un aspect indiscutabil in cazul acestora, iar modul in care fiecare unitate realizeaza intretinerea lor poate dicta uneori majoritar durabilitatea fiecarui produs textil in parte.

Din randul achizitiilor pe care fiecare astfel de spatiu trebuie sa le realizeze, aspect vizavi de care administratorii de unitati hoteliere sunt in tema, protectiile pentru saltele sunt un subiect de interes astazi.

In comparatie cu alternativele clasice pentru dotarea paturilor, astazi variantele moderne reduc in mod considerabil din grijile hotelierilor.

Saltelele de protectie, pernele si pilotele care se folosesc presupun mai putine rigori la spalare si intretinere. Bumbacul este un material nepretuit, indispensabil in cazul acestora, iar Brodank – producator consacrat de lenjerii pentru hotel si textile in general – se asigura ca il ofera clientilor sai pe cel ce prezinta o calitate premium.

Rolul saltelei de protectie si recomandari de la Brodank

Unii se intreaba ce importanta are pana la urma salteaua de protectie, daca poate sa influenteze ea confortul. Ei bine, scopul sau este bine determinat. Stii ca tii la distanta de saltea petele si ca nu mai trebuie sa o supui unui proces riguros si obositor de curatare. E mai simplu sa speli respectiva protectie.

E o recomandare din partea specialistilor Brodank sa optezi pentru protectie saltele pentru a prelungi durata de viata a acestora, dar si pentru a spori confortul oaspetilor tai. Cand calitatea este caracteristica definitorie a acestora, somnul va fi mai linistit, mai odihnitor.

Descopera in acest sens modelele pe care producatorul le pune la dispozitie pe lenjerii-hotel.ro si alege ceea ce corespunde cel mai bine cu standardele tale.

Nu va adauga prea multa grosime saltelei, deci nu trebuie sa te gandesti la asta ca la un disconfort. Este asemenea unei pilote subtiri, lavabila, extrem de practica si usor detasabila.

Protectiile de saltele sunt o recomandare atat in pensiuni si hoteluri, cat si in alte unitati de acest fel, modelele cele mai frecvent intalnite in acest caz fiind cele cu matlasare geometrica. Pentru a beneficia de un raport excelent pret –   calitate, recomandarea expertilor este matlasarea lineara a acestora.

In cazul produselor de pe lenjerii-hotel.ro, a saltelutelor de protectie, materialul de baza este vatelina, imbracata elegant in fete din bumbac 100%.

Matlasarea este procedeul prin care sunt trecute, iar jartelele de la colturile sale sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a fixa protectia pe salteaua paturilor. Vin cu avantajul ca si lenjeriile de pat se vor aseza excelent pe acestea, fara riscul de a aluneca – deci mai mult confort pentru oaspetii tai.

In calitate de administrator al unei unitati HoReCa, indeosebi a celor hoteliere, vei gasi ca saltelutele de protectie sunt o necesitate indispensabila.

Nu uita ca si in cazul acestora calitatea este o caracteristica ce trebuie sa primeze. Intra pe lenjerii-hotel.ro si descopera oferta pe care producatorul Brodank ti-a pregatit-o!