Sala de nunti – cat este de importanta pentru organizarea nuntii noastre ideale ?

0
1056

sala de nunti este un aspect pe care tindem de multe ori sa il trecem cu vederea atunci cand organizam o nunta, insa trebuie sa ne amintim ca fara locatia propriu-zisa in care sa organizam cel mai frumos eveniment din viata noastra, nu vom avea parte de ziua deosebita pe care ne-am dorit-o dintotdeauna si pe care ne-o imaginam inca de cand eram copii.

Deoarece locatia nuntii noastre este atat de importanta, foarte multi dintre noi isi doresc sa beneficieze de o nunta originala, unica, si care sa ramana in memoria invitatilor nostri ca fiind absolut extraordinara.

In ultimii ani, tinerii au inceput sa apeleze la tot felul de locatii care mai de care mai non-conformiste pentru a isi organiza nunta, dupa modelul nuntilor din afara tarii si dupa ideea ca trebuie sa ne bazam mai degraba pe detalii decat pe locatia in sine.

Astfel, au aparut tot felul de idei si mood-board-uri care sa ne inspire si sa ne dea idei care mai de care mai noi si originale.

Astfel de exemple pot fi :

– nunti organizate in mijlocul naturii, care nu necesita o pregatire prea complicata
– nunti organizate pe plaja, pentru aspectul idilic al locatiei si pentru originalitate
– nunti organizate in medii extreme precum cele organizate in apa sau intr-un avion

Insa ceea ce uitam cand ne gandim la o astfel de nunta originala este importanta locatiei pe care ne-o alegem: ce ne facem spre exemplu in cazul in care conditiile meteorologice nu tin cu noi si suntem nevoiti sa ne retragem intr-o sala de nunti propriu-zisa?

De aceea, va trebui sa ne alegem mereu o locatie care sa ne adaposteasca de ploaie, de vant, si asa mai departe.

Insa o sala de nunti nu este chiar atat de usor de gasit, mai ales cand discutam despre un oras mare precum Timisoara, unde salile de nunti sunt rezervate cu foarte mult timp inainte si unde trebuie sa apelam la organizatori de nunti profesionisti care sa gaseasca o sala de nunti potrivita pentru fiecare dintre noi, plecand de la spatiul disponibil in sala de nunti in sine si pana la modul in care aceasta va putea fi amenajata.

O sala de nunti perfecta pentru noi va putea sa gazduiasca un numar variabil de invitati, de la o nunta relativ restransa si pana la o nunta care va avea sute de invitati gata sa sarbatoreasca alaturi de noi ziua cea mai frumoasa din viata noastra.

Maldini Timisoara va pune la dispozitie o varietate de servicii, de la garantia ca servirea meniurilor va fi facuta perfect, la decorurile absolut perfect puse la punct si pana la muzica care cu siguranta va fi pe placul dumneavoastra!

Apelati cu incredere la noi si va promitem ca ziua nuntii dumneavoastra va decurge fara cusur, exact asa cum v-ati imaginat intotdeauna!