Rotile de cauciuc, un avantaj strategic pentru orice magazin

0
1039

Cu siguranta ca multi ati ramas placuti impresionati in momentul in care, atunci cand ati intrat intr-un magazin, carucioarele puse la dispozitie aveau stabilitate si usurinta in miscari.

Spre exemplu, nimanui nu-i place ca atunci cand are un carucior plin de cumparaturi acesta sa o ia singur la vale sau, mai rau, sa nu poata fi stapanit in momentul in care dorim sa facem curba.

De asemenea, nu am fi foarte incantati atunci cand acesta scoate zgomote enervante la orice denivelare sau, mai rau, se blocheaza atunci cand trebuie sa faci o miscare mai brusca.

Acesta este motivul pentru care astazi putem opta din multitudinea de roti Tente, create tocmai in ideea de a rezolva micile neajunsuri care pot transforma o mare afacere intr-un mare esec.

Silentiozitate si manevrablitate

Unul dintre principalele aturi de care se bucura sistemele de roti cauciuc tente este legat de silentiozitate. Datorita proiectantilor si tehnicienilor desavarsiti, sistemele de roti tente sunt perfect silentioase.

Astfel, rulmentii rezistenti sunt inveliti in cauciuc de cea mai buna calitate, care atenueaza zgomotul produs in timpul rularii pe suprafata magazinelor. Nu in ultimul rand, sistemele de roti poliamida ofera o manevrabilitate sporita pentru dispozitivele pe care sunt montate.

Astfel, datorita rulmentilor folositi, rolele Tente ofera un coeficient scazut de frecare, astfel incat efortul tau la manevrarea dispozitivelor sa fie unul minim.

Aderenta si rezistenta in timp

Nu in ultimul rand, cu rolele Tente nu vei avea niciodata surprize neplacute. Astfel, este aproape exclus ca un carucior dotat cu astfel de solutii de mobilitate sa patineze, sa ramana blocat sa sa alunece necontrolat pe suprafata de lucru.

Poate doar in cazurile in care podeaua este umeda, iar caruciorul nostru este supraincarcat, acest lucru se poate intampla, in mod accidental. In rest, siguranta sistemelor de role este deplina.

Prin urmare, putem spune ca aderenta sporita poate reprezenta un avantaj pentru tine, atunci cand esti in goana dupa cumparaturi. Nu in ultimul rand, sistemele de roti cauciuc Tente sunt durabile in timp.

Desi, aparent, rotile din cauciuc par mai fragile decat cele din plastic, in realitate, acestea ofera o rezistenta sporita intregului ansamblu.

Din acest punct de vedere, trebuie spus ca o rola din cauciuc va avea o frecare mai redusa si va absorbi mai uor socurile, ceea ce ii va prelungi cu mult durata de viata.

Iar daca iti faci griji in privinta incarcaturii, afla ca orice sistem de role si dispozitiv de transport al marfii poate fi proiectat astfel incat sa suporta incarcatura si traficul prognozate de tine.