Review inele cu diamant Solitaire

0
1690

In cazul in care doriti sa faceti marele pas si sa va surprindeti partenera de viata cu un superb inel de logodna, cu siguranta cea mai inspirata idee ar fi aceea de a va indrepta atentia spre RoyalDiamante, acolo de unde veti putea alege bijuteria perfecta din multimea de inele cu diamant Solitaire.

Daca va intrebati de ce RoyalDiamante, ei bine, acesta probabil cel mai renumit magazin din tara care comercializeaza inele de logodna cu diamante si pietre pretioase la cele mai atractive preturi, iar calitatea pietrelor, si manopera inelelor cu siguranta merita toti banii.

Ei bine inel de logodna din aur alb de 18kt, cu un diamant central care are taietura rotunda brilliant, avand 0.25ct, in setare tip gheare poate sa reprezinte alegerea ideala in ceea ce priveste inelul de logodna pe care sa il oferiti partenerei dvs.

Pe fiecare parte a inelului respectiv sunt asezate cate 7 diamante, iar fiecare dintre acestea are taietura rotunda brilliant, avand 0.25ct. Greutatea totala a diamantelor este 0.50ct.

O alta idee inspirata ar fi aceea de a va indrepta atentia spre un inel din aur alb de 18kt cu diamant, care are taietura patrata, princess in centru, in setare 4-gheare si 7 diamante taietura patrat, princess pe lateral, in setare canal.

Diamantul princess este de 0.33ct, in timp ce diamantele princess sunt de 0.28ct. Greutatea totala a diamantelor este de 0.61ct. Cu siguranta orice femeie viseaza la un asemenea inel de logodna, asa ca oferindu-i un asemenea inel de logodna, cu siguranta partenera dvs. va spune DA.

Un inel de aur alb de 18kt cu diamant si care are taietura cushion in centru si 7 diamante mici, care deasemenea este caracterizat de taietura rotunda brilliant pe fiecare parte, poate fi considerat alegerea ideala in ceea ce priveste inelul de logodna pentru partenera dvs.

Diamantul central cu care este prevazut inelul este de 0.50ct, iar diamantele mici rotunde brilliant sunt de 0.21ct. Greutatea totala a diamantelor este de 0.71ct.

Deasemenea, un inel din aur alb de 18kt, care este prevazut cu diamant central si care este caracterizat de taietura patrata, princess avand 0.30ct si 7 diamante, in timp ce priliantul are taietura rotunda pe fiecare parte, avand 0.21ct; si care are greutatea totala a diamantelor de 0.51ct, poate fi considerat inelul de logodna perfect.

In cazul in care intentionati sa va indreptati atentia spre un inel de logodna din aur galben, aveti de exemplu posibilitatea de a opta pentru un inel de Logodna din aur roz si aur alb de 18kt, care este prevazut cu un diamant central rotund briliant de 0.50ct, calitatea G-SI2, si diamante laterale rotunde cu greutatea totala de 0.14ct, calitatea H-SI2. Produsul vine insotit de certificat IGI.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple pentru a va putea forma o idee, insa in momentul in care veti accesa pagina oficiala a celor de la RoyalDiamante, cu siguranta veti descoperi mult mai multe inele de logodna de acest gen, care pot avea preturi mai mici sau mai mari.