Reparatii pentru telefonul mobil in doar cateva minute!

0
77

Cu totii ne dorim ca atunci cand telefonul mobil are o problema sa fie reparat in cel mai scurt timp. Acesta reprezinta de cele mai multe ori o mare necesitate, fara de care nu ne putem lipsi. Daca alegi service-ul potrivit, poti beneficia intr-un timp foarte scurt de gadgetul tau.

La MobileFIX ai parte de reparatii pentru telefonul mobil in doar cateva minute! Specialistii sunt pregatiti cu ustensile si piese pentru a solutiona problema gadgetului pe loc, fara sa astepti prea mult timp pentru a-l lua inapoi.

MobileFIX este un service autorizat, cu peste un deceniu de experienta cu reparatiile telefoanelor mobile. Foarte multe service-uri aleg sa nu repare telefoane precum cele de la Apple, din cauza complexitatii acestora.

Nu este si cazul celor de la MobileFIX care iti ofera oportunitatea de a beneficia din nou de iPhone-ul tau in doar cateva minute. Pe site este disponibila intreaga lista cu reparatiile pe care le presteaza, alaturi de preturile pentru fiecare dintre ele.

Reparatiile telefonului mobil sunt importante pentru toti detinatorii care au aceasta problema, asadar majoritatea cauta un service de incredere inainte de a apela la ele. MobileFIX este locul in care poti avea parte constant de transparenta, de preturi optime si de reparatia telefonului in doar 30 de minute. Poti astepta in cadrul service-ului, ori poti reveni atunci cand specialistii iti ofera termenul.

Service disponibil in mai multe orase

MobileFIX activeaza in mai multe orase de la noi din tara, oferindu-ti posibilitatea de a beneficia de aceleasi servicii in cadrul fiecaruia. Oriunde ai merge cu telefonul vei avea parte de profesionisti care iti vor repara dispozitivul in doar cateva minute. Astfel, in cazul in care te afli intr-una din zonele Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov sau Constanta vei avea ocazia de a merge cu telefonul mobil la reparatii.

Preturile pentru solutionarea problemelor telefonului tau sunt aceleasi in fiecare oras, asadar trebuie doar sa mergi atunci cand ai nevoie. Pe site poti vedea reparatii diverse pentru iPhone care pot fi solicitate, alaturi de cele pentru Samsung sau iPad. Lista preturilor este disponibila la fiecare categorie, astfel incat vei cunoaste anterior pretul platit.

In cazul reparatiilor pentru Samsung, poti beneficia de inlocuirea bateriei, inlocuirea difuzorului, a sticlei, a mufei, reparatii la placa de baza, inlocuirea sau schimbarea display-ului, dar si solutionarea problemelor daca telefonul a cazut in apa. In ceea ce priveste iPhone-ul, serviciile sunt aceleasi.

Telefonul poate fi reparat in doar cateva minute

In majoritatea cazurilor, cei de la MobileFIX pot solutiona problemele telefonului in doar 30 de minute. Astfel, daca mergi cu telefonul la unul dintre service-uri poti beneficia de acest avantaj. De asemenea, daca nu poti ajunge la service, ai ocazia de a trimite telefonul prin curier si in maxim 2 zile vei avea telefonul inapoi, tot prin serviciul de curierat.

Problemele telefonului sunt la fel de importante pentru specialistii din cadrul service-ului, astfel se vor ocupa de acestea in cel mai scurt timp, pentru ca tu sa te bucuri de telefonul tau.