Redescopera incaltamintea din piele naturala de la ANNA CORI

0
1109

Venirea sezonului estival readuce in atentia tuturor nevoia unor incaltari comode, care sa ne faca sa ne simtim confortabil in ele.

Din acest punct de vedere, avem la dispozitie astazi varianta achizitiei de articole de incaltaminte direct de pe internet, fie sa apelam la clasicul tur al magazinelor, in cre sa probam pe viu perechea de pantofi sa de adidasi care ni se potriveste.

Din pacate insa, internetul ne ofera o larga diversitate de produse, insa nu intotdeauna de cea mai buna calitate. Indiferent ca le cumparam online sau din magazin, putine mai sunt produsele care sa corespunda din punct de vedere calitativ, aproape in unanimitate fiind produse in China.

Exista insa si producatori romani care se respecta si care mai tin la blazon. Unul dintre acestea este si ANNA CORI, un brand romanesc suta la suta, pentru care pastrarea traditiei de confectionare a incaltamintei si obiectelor de marochinarie s-a transformat, de-a lungul timpului, intr-o adevarata arta.

Avantajele incaltarilor din piele

Iar unul dintre lucrurile pentru care se face cunoscut brandul ANNA CORI este acela ca inca mai continua sa confectioneze incaltaminte din piele.

Va veti intraba oare: de ce unii se mai incapataneaza sa produca articole din piele, cata vreme avem astazi o multime de inlocuitori sau materiale alternative, care ar putea reduce simtitor costurile de productie?

In primul rand, trebuie spus ca pielea confera nenumarate avantaje. Daca in cazul gecilor sau pantalonilor sa spunem ca pot fi gasite usor alternative, in cazul incaltarilor, lucrurile sunt destul de clare.

Cei mai multi dintre cei care achizitioneaza produse de incaltaminte sunt de parere ca articolele din piele sunt net superioare celor din alte materiale, indiferent de brandul care le produce.

Astfel, pielea are marele avantaj ca absoarbe transpiratia umana, inerenta dupa cateva ore petrecute la birou sau pe teren, in cautare de clienti noi. De asemenea, pielea este un material rezistent, care nu se zgarie si nu se rupe atat de usor.

Iar daca este de calitate, aceasta este extrem de maleabila si de flexibila, luand forma piciorului celui care o poarta. Acesta este si motivul pentru care se spune ca o geaca sau un pantof din piele poarta amprenta sau sufletul celui care o poarta.

Nu in ultimul rand, un pantof din piele nu iti va provoca neajunsuri la folosinta indelungata, ci dimpotriva. Daca la inceput orice pereche de incaltari poate cauza basici sau bataturi, in timp, acestea vor deveni extrem de flexibile si de comode.