Programări la salonul preferat cu Stailer

0
579

Ai nevoie de cosmetică, manichiură și pedichiură sau doar de un simplu tuns? Nu mai pierde timpul și efectuează programări la salonul preferat cu Stailer!

Site-ul Stailer.ro pune la dispoziția ta unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare din locația în care te afli. Poți face programări, poți compara servicii și recenzii și în acest fel să alegi unul dintre cele mai bune saloane din zona ta. Niciodată nu a fost mai simplu să beneficiezi de servicii de înfrumusețare!

Cum poți face programări online și ce este Stailer?

Stailer.ro este o platformă online ce permite stiliștilor și saloanelor de înfrumusețare să se înscrie pentru a putea fi văzuți de cât mai mulți clienți. Programările se fac direct de pe prima pagină, iar în cazul în care nu te descurci poți să vizualizezi ghidul video explicativ.

Într-un singur minut se face programarea, fără prea multe bătăi de cap. Cu ajutorul acestei platforme vei economisi timp și vei putea face totul de acasă sau de la serviciu.

Care sunt serviciile la care poți apela?

Odată ce ai selectat locația și genul tău, alege și serviciul pe care ți-l dorești. Va fi afișată câte o lista cu saloane cosmetica din Iasi, Timișoara, Cluj Napoca sau Oradea. Pe lângă serviciile de cosmetică, va fi generată o listă cu frizerii, saloane de masaj, epilare, manichiură și pedichiură, pensat sau tratamente pentru păr.

Sunt disponibile saloane și pentru bărbați, care oferă servicii de aranjat pentru păr, pensat, barbă, manichiură și pedichiură, cosmetică masculină, tratamente pentru păr, epilare sau masaj.

Poți face programări la salonul preferat cu Stailer!

Ai deja un salon pe care îl frecventezi? Caută în listă zona ta și vezi dacă salonul este înscris pe platformă. Alege-l și fă o programare în doar câteva secunde. Va fi mult mai ușor de obținut și programarea va fi confirmată printr-un mesaj text la numărul de telefon pe care l-ai specificat.

Serviciile de înfrumusețare profesionale îți pot îndeplini dorințele asupra aspectului tău. Prin alegerea acestora, nu numai că look-ul tău va fi unul schimbat, ci va fi foarte plăcut după părăsirea salonului. Apelează întotdeauna la unele dintre cele mai bune servicii, iar acest lucru poate fi făcut prin citirea recenziilor înainte de a te programa. La fiecare rezultat de pe site vei avea și recenzii din partea clienților care au ales deja serviciul respectiv.

Acum nu mai trebuie să te deplasezi pentru a vedea un salon! Stailer.ro include și fotografii cu fiecare salon în parte. Rezultatele includ zona în care se află, fotografii din interior, recenzii, durata în care se efectuează serviciul, prețul, cât și programul general al salonului. Poți vedea în plus și alte servicii pe care le oferă salonul sau stilistul respectiv.

Obținerea programărilor este simplă și rapidă, prin accesarea www.stailer.ro și selectarea detaliilor esențiale. Dacă nu te descurci, poți lua legătura cu un reprezentant prin live chat-ul disponibil pe site sau prin adresa de e-mail support@stailer.ro. Acum poți face programări la salonul preferat cu Stailer sau îți poți înscrie afacerea aici.