Pretul unui container birou porneste de la 1.300 euro

0
1572

Confortul sporit al unui container birou este indicat de termoizolarea facuta foarte bine, ceea ce le ofera clientilor un cadru asemanator unui birou classic. Datorita materialelor de cea mai buna calitate ce sunt folosite la fabricarea acestor containere, caldura este retinuta in interior, astfel ca atmosfera va fi una propice pentru a lucra in echipa. Preturile unui container birou sunt accesibile si incep de la 1.300 de euro, iar clientii pot alege optimizarea costurilor. Producatorii de astfel de containere ofera clientilor discounturi substantiale. Fata de cele clasice, aceste containere se diferentiaza printr-un cost foarte mic fata de acestea.

Se monteaza si se demonteaza foarte usor, iar in cazul in care clientii isi muta sediul social sau isi schimba activitatea firmei, acestea pot fi relocate oriunde. Sunt foarte rezistente si pot fi amplasate si pe un teren ce nu prezinta prea mare siguranta. Containerele birou pot fi construite cu dimensiuni prestabilite sau pot fi executate in functie de cerintele clientilor. Acestea se doresc a fi incaperi care sa ofere tot confortul necesar unui sediu de firma sau unui spatiu de birouri. In cazul in care doriti sa comandati un container birou, trebuie sa stiti ca structira sa eficienta permite supraetajarea acestora pana la patru etaje. Acestea pot fi construite si la comanda, pot fi mobilate si utilate dupa dorintele clientilor si pot fi optimizate potrivit functionalitatii dorite. Containerele birou cu lungimea de 3.000 mm au preturi incepand de la 1.300 euro, iar cele de locuit au preturi ce incep de la 1.550 euro avand o lungime de 9.000 mm.

Respecta normele in vigoare

Containerele birou sau cele folosute pe santiere sau de locuit respecta normele ISO aflate in vigoare, ceea ce garanteaza standard ridicate la nivel european. Containerele birou si cele de locuit au un schelet metalic profilat la rece pe care se regasesc panouri de tip sendvis poliuretan. Producatorii ofera preturi competitive la containere birou, de locuit, pentru depozitare, pentru sali de sedinte, iar cele modulare, fiind construite in sistem lego, permit realizarea unor structure complexe pe mai multe nivele. Aceste containere pot fi usor modificate prin adaugarea unor noi corpuri ori pot fi demontate si relocate, iar transportul acestora se face cu ajutorul utilajelor special dotate cu macara si personal calificat.

Flota de camioane pe care o detine fiecare firma ce produce astfel de containere a fost facuta tocmai pentru a veni in sprijinul clientilor. Exista firme care acorda discounturi considerabile clientilor si le ofera cele mai bune oferte si sfaturi in materie de containere birou. Indicat ar fi sa tineti cont de sfaturile specialistilor pentru a nu da gres in alegerea pe care urmeaza sa o faceti. Chiar daca sunt ceva mai scumpe decat pe site-urile care nu sunt de profil, alegeti calitatea in detrimetul pretului si nu veti regret.