Pompa submersibila, hidrofor sau pompa in sistem hidrofor? Care model prezinta mai multe avantaje?

0
985

Indiferent ca locuiesti in mediul rural sau urban, la casa sau la bloc, sistemul de extragere a apei din pamant si pomparea ei pana la locuinta ta este o reala necesitate. Bine, daca stai la bloc nu prea iei contact cu acest sistem, pentru ca de cele mai multe ori nu raspunzi tu pentru apa curenta pe care o primesti. Insa atunci cand tu esti responsabil de alimentarea locuintei cu apa, ai de luat niste decizii importante.

Pompa submersibila, hidrofor sau pompa in sistem hidrofor? Care prezinta oare cele mai multe avantaje? Din punctul meu de vedere, pompa in sistem hidrofor este cea care te poate ajuta sa faci economii insemnate de bani, dar si cea care prezinta o rezistenta sporita. Daca vrei un astfel de sistem, gasesti pompe si hidrofoare la Shop Einstal – dezavantajul ar fi ca trebuie sa le achizitionezi separat.

Iata motivele pentru care iti recomand un sistem hidrofor cu pompa submersibila

Un sistem hidrofor cu pompa submersibila vine cu o multime de avantaje la pachet. In primul rand, daca putul de apa are peste 8 metri adancime, atunci ai neaparata nevoie de pompa submersibila. In acest fel, economisesti o suma mare de bani, pentru ca nu mai esti nevoit sa construiesti un camin pentru hidrofor.

Vasul de expansiune aferent sistemului hidrofor cu pompa submersibila poate fi montat in camera tehnica sau chiar in casa – important este sa alegi un loc in care esti sigur ca nu ingheata pe timp de iarna. Avand in vedere ca nu mai ai nevoie de un camin pentru hidrofor, nu mai ai probleme cu hidroforul de tipul inundatiilor in caminul acestuia.

Componentele unui sistem hidrofor cu pompa submersibila

Intreg ansamblul este format din nu mai putin de 7 elemente. Incepem cu pompa submersibila ce urmeaza sa fie introdusa in put. Aceasta va fi conectata cu locuinta ta prin cablul electric si conducta de apa. Orienteaza-te si dupa un senzor in acest sens – gasesti variante diverse pe shop-einstal.ro.

Urmeaza clapeta de sens – ai nevoie de ea pentru ca este componenta ce obliga apa sa circule doar intr-un sens, cel spre locuinta ta, nu si invers. Ansamblul continua cu robinetii de izolare, filtrele pentru impuritati si piesa cu 5 cai – toate acestea sunt disponibile la Shop Einstal.

Presostatul este de asemenea un alt element de care ai mare nevoie, la fel de important precum manometrul pentru presiune. Racordul antivibrant si vazul de expansiune al hidroforului sunt alte doua elemente de care ai nevoie.

Atentie! Pompele submersibile au nevoie de legaturi electrice pentru a functiona! De cele mai multe ori, mai toate tipurile de pompe vin din fabrica cu un cablu scurt, de cel mult 10 metri. Daca ai nevoie de unul mai lung, atunci cand faci modificarile, ai in vedere pierderile de sarcina, dar si sectiunea cablului si chiar lungimea sa.

Contact Shop Einstal

Soseaua Mihai Bravu, Nr. 540-562, Complex Impact Center, Sector 3, Bucuresti

0766 261 389

0786 124 777

0766 261 392