Pleci in concediu cu masina anul acesta? Nu uita si de pernele auxiliare! Iata de ce

0
372

Te-ai hotarat sa faci turul Romaniei anul acesta pentru a vizita meleagurile pline de frumuseti si datini care ne fac pielea de gaina de fiecare data? Avem o tara frumoasa, cu de toate, inclusiv (din pacate) o infrastructura care cam lasa de dorit.

Nu avem acele autostrazi demult promise, iar gropile in asfalt sunt la ordinea zilei. Ne adaptam pentru ca nu avem incotro, insa ne cam doare sufletul si ne ustura buzunarul atunci cand masina ni se strica.

Nu avem puterea de a repara noi drumurile din Romania, insa putem apela la solutii in acest sens. Pentru a prelungi durata de viata a suspensiei si implicit a masinii, pernele auxiliare sunt mai mult decat o solutie.

Iata de ce

Pentru ca vrei sa faci un tur al Romaniei nu ai cum sa ocolesti gropile sau strazile pe care oricum trebuie sa mergi ca sa ajungi intr-un punct de destinatie. Sa te intorci din drum si sa cauti mai multe variante pe GPS, inseamna timp pierdut si motorina consumata. In plus, nici pe acolo nu stii ce te asteapta.

Asadar, intra pe site-ul perneauxiliare.ro si comanda un set de perne auxiliare cu doar 300 de lei. Aceste perne de aer se monteaza pe fiecare roata, iar scopul lor este de a modifica garda la sol a masinii si de a oferi chiar mai mult confort celui care conduce autoturismul. Sunt proiectate special pentru absorbtia socurilor si le poti monta chiar tu, fara sa mai mergi la un service autorizat.

Avantajele pernelor auxiliare Air Power

-Ofera un confort sporit pe deplasarea drumurilor neuniforme.

-Ridica nivelul masinii fata de sol.

-Echilibreaza masina care este incarcata masiv, in cazul tau cu bagajele pentru concediu.

-Se monteaza si demonteaza foarte rapid si simplu, fara ajutorul mecanicului.

-Diminueaza centrul de greutate in curbe.

-Ofera o stabilitate mult mai mare atunci cand conduci masina cu remorca.

Foarte important de retinut este faptul ca pernele auxiliare nu sunt universale. Acceseaza site-ul perneauxiliare.ro si in functie de masina pe care o detii ti se vor recomanda pernele de aer potrivite.

Acestea sunt de  calitate foarte inalta, iar echipa din spatele site-ului vine cu garantia ca pernele auxiliare Air Power vor rezista aproximativ 3 ani, 100.000 de km rulati.

Asadar, daca tii la masina ta, mai ales cand pleci in concediu, opteaza pentru pernele auxiliare Air Power. Vezi mai multe detalii in cadrul site-ului.

Date de contact:

salut@perneauxiliare.ro

0744 870 142