Piese auto pentru camion – aftermarket sau originale?

0
881

Daca detii un camion, atunci stii cu siguranta cate cheltuieli poate presupune intretinerea acestuia, pentru a te bucura mereu de experiente de sofat placute.

Orice mica problema pe care o semnaleaza trebuie tratata cu seriozitate pentru ca apoi risti sa faci investitii costisitoare. La fel ca in cazul organismului uman, orice semn de ingrijorare trebuie transmis medicului care va propune un tratament optim.

Achizitia de piese auto pentru camioane nu este doar inevitabila, ci si o necesitate. Asadar, sa stii ca ai la dispozitie un magazin specializat, din care poti cumpara cele de trebuinta este de preferat.

Cand vine vorba despre inlocuirea unor piese sau de imbunatatirea experientei prin modernizarea esteticii acestuia, un reper pentru soferii de camioane este Truck Shop Miltech, magazin piese auto camioane mereu la dispozitia celor interesati.

Interesul tau este sa cumperi ceva care sa iti asigure functionarea optima a camionului, fara exceptie. Optiunile pe care ti le propune piata sunt 3. Te poti orienta dupa piesele din dezmembrari, dupa cele aftermarket sau dupa piese originale, provenite de la producator.

Daca ar fi sa faci o lista cu avantajele si dezavantajele fiecarei variante in parte, le-ai putea pune apoi in balanta pentru a te ajuta sa iei o decizie. In general astfel de decizii trebuie luate fara a te gandi prea mult, deci haide sa vedem ce e mai potrivit pentru camionul tau.

Piesele auto aftermarket

Poti sa ai in vedere aceasta optiune daca ai la dispozitie un buget mediu, intrucat costurile sunt usor mai accesibile decat cele originale. Exista o sumedenie de producatori de piese aftermarket, pentru marci auto si modele diverse.

Sunt undeva la mijloc ca pret daca e sa faci o comparatie intre cele provenite din dezmembrari si cele originale. In cazul lor sunt avute in vedere specificatii ale producatorilor consacrati, deci ofera rezultate asemanatoare cu ale acestora.

Le gasesti intr-o varietate de optiuni privind calitatea si preturile. Iti revine tie misiunea de a le alege pe cele care ti se potrivesc.

Piesele auto originale

Denumite si OEM, acestea sunt produse in cadrul fabricilor marcilor auto, deci vin alaturi de stampila cu logo-ul producatorului, respectiv cu un cod de catalog original.

Ai avantajul major in cazul lor ca iti vor oferi de fiecare data o potrivire optima indiferent de camion, motiv si pentru care constituie o recomandare din partea specialistilor Truck Shop Miltech. Stii astfel ca beneficiezi de o calitate superioara, de o functionare ireprosabila, de durata.

Daca ar fi sa privesti din perspectiva preturilor, chiar daca acestea sunt costisitoare, stii macar ca nu va mai fi cazul sa reinvestesti dupa un timp scurt in aceleasi piese. Vor rezista si vor asigura randamentul dorit.

Cu siguranta ca piesele auto originale sunt recomandate intai de orice specialist. Acum depinde si de bugetul tau daca iti permiti sa faci o astfel de investitie. Sunt cele mai indicate totusi si e de dorit sa te orientezi spre ele, ca pana la urma suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine, mai ales la acest capitol.

Descopera in portofoliul magazinului online mentionat – pieseautocamioane.ro o varietate de solutii privind inlocuirea pieselor defecte, pliate pe bugete diversite. Regasesti la ei si girofaruri pentru camioane, statii CB, antene si multe alte accesorii utile.