Petreceti timpul altfel – de ce relaxarea intr-un fotoliu de masaj Vega, de la Masatto, este recomandata?

0
749

Sedentarismul nu face bine. Ceea ce tu crezi ca inseamna relaxarea, a sta pe canapea, in fata unui ecran, nu are nicio legatura cu a-ti reface energia si a redobandi fortele pentru alte activitati ce vor urma.

Totusi poti sa stai si in acelasi timp sa ai parte de un tratament eficient, in prezenta masajelor. Se numeste Vega, este creat de brandul Masatto si promite sa te delecteze, sa te stimuleze, sa iti ofere o doza de energie si stare de bine.

Vega, un nume pe care il vei corela automat cu relaxarea

Fotoliu masaj Vega este parte din gama de produse create de Masatto. In spatele acestuia stau tehnologii de inalta clasa, ultramoderne, tehnologie adusa acum la indemana utilizatorului.

Cum sa nu te relaxezi daca, ocupand locul din acest fotoliu, esti invaluit de diverse stari si senzatii? Ai corpul masat pe fiecare centimetru de piele. Concret, bratele si picioarele sunt masate, poti aplica si caldura, masajul cu role este eficient si tehnicile de masare pot fi alese dintr-o lista vasta.

Stimuleaza reflexoterapeutic – stiai ca in talpi o anumita zona corespunde cu centrii nervosi ai oraganelor? Masarea talpilor nu doar ca iti va face bine, iti va revigora starea mai ales daca ai senzatia de picioare obosite, grele, umflate, dar acest efect va fi resimtit la nivelul intregului corp.

Are boxe integrate si o sina speciala care tine cont de curbura naturala a coloanei. Programul de masaj incepe cu alinierea corpului la orizontala. Astfel, presiunea resimtita asupra coloanei descreste, iar efectele masajului sunt pe deplin resimtite.

De asemenea, special la Vega este ca maseaza prin compresie, la gat si umeri, la brate, la picioare. Pernele de aer isi fac treaba pentru ca tu sa te ridici din fotoliu cu mai multa energie si vitalitate ca oricand.

Vega poate fi folosit de toata familia

Masajele realizate de Vega sunt adaptate in functie de inaltimea utilizatorului. Asadar sedintele de masaj sunt ajustate pentru fiecare membru din familie. 9 programe automate printre care cel de tip Yoga, Stretch  sau Night, cu sesiuni rapide, sunt de asemenea la indemana ta.

Vega poate fi achizitionat exclusiv prin masatto.ro. Exista si programe de finantare, de plata flexibila prin rate lunare. Afla despre acest lucru si investeste in ceea ce va avea sa devina un aliat al relaxarii tale! Vega este una din recomandari. Descopera mai mult despre fotoliu si implicit cum il poti testa, din cadrul paginii oficiale masatto.ro.