Olympic Beach – paradisul din Grecia

0
2241

Olympic Beach din Grecia este unica, intrucat ofera linii de coasta fara sfarsit, frumusete naturala, infrastructura turistica dezvoltata si medii cosmopolite. Peisajul unic si combinatia de munte si mare sunt cu adevarat impresionante.

Camerele moderne asteapta sa iti faca sederea confortabila si vei gasi multe taverne si restaurante cu mancare buna. Daca inca nu ai vizitat Grecia sau ai fost, dar vrei sa te intorci in acest paradis, poti sa iti rezervi urmatoarea calatorie in Grecia Olympic Beach cu autocarul, impreuna cu familia sau prietenii tai.

Olympic Beach a fost premiata in mod regulat cu steagul albastru european si atrage un numar mare de turisti in fiecare vara. Plaja de nisip se intinde pe cativa kilometri, cu nisip curat si mare de mica adancime.

Exista o gamă larga cand vine vorba de cazare, inclusiv hoteluri, camere de inchiriat si bungalouri, chiar si  camping. O gama larga de restaurante si taverne de toate felurile asteapta sa iti satisfaca gustul cu preparate din bucătaria locala si internationala.

Olympic Beach marchează punctul central al Pieria si apartine municipiului Katerini.

Plajele din Paralia si Olympic Beach sunt o intindere continua a nisipului de aur. Cele doua comunitati sunt legate printr-un bulevard bine luminat, cu o pista de biciclete care ruleaza alaturi de o cale pentru pietonii care doresc sa faca o plimbare de dimineata sau de seara.

Marea: Plajele din Pieria au apa cristalina, marea albastra, apa putin adanca.

Combinatia de munte si mare: in timp ce te bucuri de plaja si de mare, ai si posibilitatea de a vizita satele racoroase din apropiere si locatiile umbrite ale lanturilor muntoase ale Pieriei, care se intind de-a lungul coastei, unde sunt trasee pitoresti prin munti.

Peisaje alternative: paduri, trasee, golfuri izolate sau plaje poti sa alegei peisajul pe care il doresti.

O vacanta linistita si cosmopolita : Cele 16 plaje succesive sunt ideale pentru toate tipurile de vacante, de la o pauza de familie linistită, până la o viata de noapte intensa.

Diversitatea florei si a faunei: Pieria are totul, de la pescarusi si viata marina de pe coasta, pana la specii rare in zonele umede.

Daca inca nu ai avut parte de o vacanta in acest paradis, este timpul sa-ti rezervi urmatoarea vacanta in Grecia, alege-ti insula preferata si du-te cu prietenii si familia ta sa va bucurati de tot ce ofera Grecia!