Motocultorul, bun la casa omului – descopera oferta de la Bricolaj Market

0
439

Esti pasionat de agricultura, detii gradina sau poate chiar pamant mult pe care cultivi diverse. Fie ca este pentru consum propriu, fie ca este vorba despre recolta pe care o vei vinde, este important sa folosesti echipamentele adecvate. Practic iti faci si viata mai usoara astfel, pentru ca optimizezi timpul alocat unei lucrari agricole.

Este motocultorul unul din acele echipamente necesare? Sa intelegem mai intai de toate ca motocultorul nu este acelasi lucru cu motosapa, desi au caracteristici similare. Ambele sunt utile in intretinerea terenului.

Motocultorul – cand si cum il folosim

Gama de motocultoare de la Bricolaj Market te asteapta. Ai variante cu rarita inclusa sau cele cu accesorii precum plug sau cele de tractat. Achizitia o poti face si in rate, cu cardul, iar de consiliere, daca este cazul, se ocupa echipa Bricolaj Market desigur.

Motocultorul formeaza canale pentru semintele ce le vei ingropa. Va fi de folos pentru suprafete intinse. Are capacitate mai mare decat o motosapa, dar cu ajutorul sau vei putea lucra mai usor o suprafata extinsa, maruntind pamantul la o adancime mai mare, indiferent daca solul este umed sau uscad, greu de lucrat.

Cat costa un motocultor bun?

Un astfel de echipament este de asteptat sa coste mai mult, in functie si de activitatile agricole pe care le poti desfasura cu el. In functie de cum ai nevoie sa lucrezi cu el, ce accesorii ar trebui sa aiba incluse, pretul de achizitie va fi unul diferit.

Investitia se va dovedi a fi una excelenta, de care poti profita la maximum. Doar ca accesoriile sa iti fie de folos, sa nu fii nevoit a cumpara extra altele. La Bricolaj Market spre exemplu regasim pe cele complexe privind dotarile – cu plug reversibil, cele cu rarita sau sistem de cosit. Acestea sunt de marca Ruris.

De la acest brand, unul dintre cele mai performante modele este cel cu motor de 18 CP, regasit la Bricolaj Market. Are o capacitate cilindrica de 460 cc, latimea de lucru este de 750 mm – 1100 mm, lucreaza pamantul pana la o adancime de 100 si 360 mm.

Pe scurt, ai nevoie de un motocultor daca…

Cunoscand toate caracteristicile acestui echipament vei face alegerile potrivite pentru tine. Asadar, ai nevoie de un motocultor daca: ai o suprafata generoasa de pamant si vei dori un utilaj usor de manuit, versatil, de dimensiuni generoase, cu care sa indeplinesti diverse munci agricole. La acesta vei putea adauga anumite accesorii in acest sens.

Un alt motiv bine intemeiat este cel de a putea lucra tu pamantul, fara sa mai depinzi de cei care au utilaje pentru asta.

Bricolaj Market te asteapta in e-shop

In ultima perioada in mod special online-ul ne-a demonstrat ca este mai util sa te folosesti de aceasta metoda pentru a comanda absolut tot ce ai nevoie. Inclusiv un motocultor. Bricolaj Market ii asteapta pe doritori in eshop. Comanzi simplu si rapid, iar utilajul ajunge in timp util la tine acasa.

Detalii in pagina oficiala.

Contact: 0738851885 / 0722515566 / 0721339889