Mobila la comanda sau direct din magazin?

0
972

Iata o intrebare care inca ii incurca pe multi atunci cand au de luat o decizie mai importanta in viata lor.  Ar vrea ceva care sa se asorteze cu spatiul si buzunarul lor, dar in acelasi timp nu stiu unde sa se orienteze sau la cine sa apeleze pentru a obtine cea mai buna solutie adaptata pentru ei.

Daca vei lua la rand marii retaileri de mobila, vei remarca mai mult sau mai putin acelasi tip de produse, fara o prea mare varietate, iar preturile nu sunt neaparat dintre cele mai mici.

Asta te pune pe ganduri, daca nu cumva ar fi mai bine sa consulti cateva cataloage moderne, din care ai putea sa te inspiri mai mult decat ar putea sa o faca o „super promotie” de la marii giganti din retail.

Avantaje si avantaje

Toata lumea este putin sceptica atunci cand vine vorba de mobila la comanda, pentru ca nu stie exact care ar putea fi avantajele si dezavantajele unei afaceri de genul acesta. Oare va fi mai mult de asteptat decat atunci cand vii cu mobila direct acasa? Oare ma complic si am mult de umblat pe drumuri fata de un drum pana la magazin si inapoi?

Asadar, mobila la comanda bucuresti sau din tara, pare sa castige din ce in ce mai mult teren. Ai un apartament putin mai mic si nu te-ai hotarat inca la mobila dormitor? Hmm…cum ar fi sa pui mana pe un calculator si sa dai o cautare dupa mobila comanda si ai sa vezi cate optiuni ti se vor deschide.

Oamenii de la firmele de acest tip iti masoara mobila dormitor, iar daca tu vei face coamanda la mobila, poti fi sigur ca ei se vor ocupa cum trebuie si de transportul ei, in timp ce la marii retaileri de mobila Bucuresti de exemplu, transportul chiar poate deveni o problema, din cauza traficului imens si a comenzilor multe.

Mobila eco, versus old school

Asadar, ce face mobila la dormitor cool in 2019? Poate culorile, in proportie de 50%, dar in cealalta parte cu siguranta, din ce in ce mai multa lume se orienteaza acum si spre calitatea materialelor sau spre sustenabilitatea acestora in raport cu mediul inconjurator.

Asadar, avem solutii eco, chiar si la mobila dormitor, iar in Bucuresti chiar vei gasi cateva optiuni care pot sta alaturi de orice companie de gen din Vest. De recomandat sa vezi aici toate ofertele de mobila dormitor de la Prodesignart.

Totul este sa fii inspirat in decizii, sa fii pregatit sa te lasi un pic si pe mana designerilor specializati precum Prodesignart cu care unele din aceste companii lucreaza si atunci sunt sanse mari ca mobila la comanda de dormitor sa devina realitate.