Masina ta, in siguranta in garaj, cand acesta este dotat cu usi de garaj marca Alexiana Group

0
39

Crezi ca vechiul tau garaj nu mai prezinta siguranta sau doresti ca aspectual garajul sa fie mai elegant? Esti interesat de modul in care ai putea reduce din cheltuielile aferente intretinerii garajului? Atunci o usa de garaj cand o alegi, tine cont si de eficienta termica si fonica. Iata aici detalii!

Usile de garaj asigura nu doar o cale de acces usor la spatiul de parcare, ci poate fi si o masura in plus de securitate. O tendinta tot mai des intalnita este reprezentata de usile de garaj automatizate, care aduc confort si functionalitate suplimentara.

In acest articol vom detalia despre posibilitatea de a comanda usi garaj in Iasi, vom detalia despre materialele utilizate, avantajele usilor automate, beneficiile usilor din panouri sandwich si resursele oferite de Alexiana Group in acest domeniu.

Printre principalele materiale utilizate in fabricarea usilor de garaj amintim otelul. Usile din acest material sunt durabile si rezistente la coroziune, oferind o protectie excelenta impotriva intrarii neautorizate si a factorilor de mediu.

Daca esti in cautarea unei usi pentru garajul tau, recomandarea este oferta de la Alexiana

Usile de garaj sectionale, de la Alexiana, sunt panouri sandwich, umplute cu spuma poliuretanica. Acest strat izolator ofera atat protectie termica, cat si fonica.

Usile de garaj pot fi actionate manual sau automatizate. Ca avantaje, usile de garaj automatizate permit deschiderea si inchiderea lor cu o simpla apasare de buton sau cu ajutorul unei telecomenzi, fara a fi nevoie sa iesi din masina. Varianta moderna, de control prin intermediul unei aplicatii dedicate, permite utilizatorului sa controleze deschiderea/inchiderea chiar si daca acesta nu este in proximitatea usii de garaj.

Cu usile de garaj sectionale obtii si economie de spatiu. Usile de acest tip, de la Alexiana Group raman paralele cu tavanul dupa deschidere. Ceea ce inseamna ca nu ocupa spatiu in fata sau in interiorul garajului, permitand utilizarea optima a acestuia.

Printre beneficiile usilor de garaj sectionale amintim buna izolare termica. Stratul izolator din panou sandwich ofera o protectie termica excelenta, mentinand temperatura optima in garaj si reducand costurile de incalzire sau racire a spatiului.

Totodata, absoarbe zgomotele exterioare si interioare, oferind o protectie fonica suplimentara, ideala pentru locuintele situate in zone aglomerate sau langa artere de circulatie intensa.

Deloc de neglijat e faptul ca usile acestea sunt durabile si rezistente, asigurand o functionare fiabila si de lunga durata. Clientii pot beneficia de pana la 11 ani de garantie.

De ce sa alegi Alexiana?

E clar ca vei cauta mai mult decat o usa de garaj. Este vorba de solutia pentru un garaj bine pus la punct. Ori cei de la Alexiana iti pun la dispozitie solutii complete, printre care si servicii gratuite: masuratori, transport, solutii tehnice. Indiferent din ce oras este clientul, serviciile sunt aceleasi. Masuratorile sunt efectuate de echipa tehnica, la fata locului.

Cu o experienta vasta in domeniu si un portofoliu diversificat de produse, Alexiana Group ofera acum solutii personalizate. Intra acum pe site sau pe datele de contact afisate pentru a solicita o oferta.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222