Magazinul antreprenorilor si un partener de incredere – noi.ro

0
428

A fi antreprenor nu este chiar atat de simplu pe cat ar crede lumea. Grijile, problemele si toate informatiile ajung la cel care conduce firma pentru a le rezolva. Toate documentele si actele trebuie puse la zi si pentru o buna functionare este nevoie de aprovizionarea constanta a magazinului, astfel incat sa oferi clientilor tot ceea ce au nevoie.

Pentru ca au inteles necesitatea acestui lucru si implicit importanta lui, cei de la noi.ro pun la dispozitia antreprenorilor o gama variata de produse de categorii diferite, astfel incat o plasare de comanda sa le aduca la magazin tot ce au nevoie pentru a aproviziona rafturile din nou. Acest magazin tip cash & carry poate deveni partenerul ideal, deoarece au disponibile peste 40.000 de produse la un raport calitate-pret cinstit.

Categorii de produse

Pentru a acoperi o gama cat mai vasta de produse, noi.ro are aproximativ 10 categorii, care se impart in zeci de subcategorii, pentru ca fiecarui client interesat sa ii fie mai usor sa identifice produsele de care are nevoie.

In special pentru store-urile fizice care nu se axeaza doar pe o gama de produse, ci acopera o paleta mai larga, este important sa poata comanda din acelasi loc tot ce ii intereseaza.

Pentru ca pandemia a adus cu sine si necesitatea de a achizitiona si in special de a distribui anumite produse de ingrijire personala, acest magazin de tip cash & carry ofera si aceasta categorie. Aici poti gasi in special masti de protectie, atat pentru adulti cat si pentru copii. Alaturi de acestea gasesti si servetele antibacteriene sau chiar gel de acest gen.

Aici gasesti o gama vasta de produse pentru ingrijire personala, pe care le poti comanda foarte usor. Pe langa cele mentionate sunt disponibile si produse pentru igiena orala, a fetei, parului, maini si picioare, printre altele.

Toate produsele comandate sunt calitative si variate. Paleta de produse este larga si tu trebuie doar sa alegi ceea ce ai nevoie. Fiecare client poate beneficia de ajutorul unui angajat astfel incat sa aiba parte de o experienta lipsita de griji si stres. Datorita faptului ca articolele sunt de la aproximativ 50 branduri diferite, fiecare poate face selectia potrivita astfel incat sa ofere la randul sau clientilor ceea ce se cere

Oferte noi.ro

Pentru ca pun pret pe un parteneriat util intre ei si clienti si au inteles ca un bun mod de a lucra cu cei din jur este benefic pentru fiecare in parte, acestia au si diferite oferte de care poti beneficia. In functie de cate produse cumperi, beneficiezi de reducere per bucata.

Cu cat cosul tau este mai plin, cu atat factura va avea cifre mai mici. Poti accesa site-ul pentru a vedea toate ofertele disponibile si toate categoriile de produse de unde poti comanda, sau poti merge direct in store.

Contact:

comenzi@noi.ro