M-Toys Printesa cu trasura si calut 

0
1399

Una dintre păpușile Barbie preferate de toate fetițele, mai ales de cele care sunt foarte pasionate de lumea poveștilor, este prințesa cu trăsură și căluț.

De aceea, în articolul de astăzi vom dezbate puţin avantajele şi dezavantajele acestei păpuşi atât de apreciate în rândul fetiţelor, astfel încât să vă formaţi o părere mult mai amplă în cazul în care doriţi să o achiziţionaţi. Haideţi să descoperim împreună tărâmul magic al păpuşei M-Toys!

Avantaje

Cel mai important avantaj al acestei păpuşi Barbie îl reprezintă aspectul acesteia, aceasta având un aspect de poveste, exact ca în basme.

Dacă fetiţa dumneavoastră este pasionată de basme şi dacă în fiecare seară adoarme doar dacă îi citiţi o poveste, atunci această păpuşă reprezintă o alegere mai mult decât înţeleaptă. Cea mică cu siguranţă se va bucura enorm!

Pe lângă aspectul de poveste al prinţesei, nu trebuie să uităm faptul că aceasta nu vine singură ci include şi numeroase accesorii şi obiecte, astfel încât peisajul să poată fi recreat mult mai uşor.

Astfel, fetiţa va putea să recreeze scenarii, întocmai ca cele auzite de la părinţi seara, înainte de culcare, dezvoltându-şi creativitatea şi petrecându-şi timpul într-o manieră distractivă. În set, veţi descoperi un cal şi o calească exact ca cele din poveşti.

Revenind la păpuşa noastrtă, trebuie să menţionăm şi dimensiunile reduse ale acesteia, de aproximativ 30 de centimetri, fiind astfel foarte practică, putând fi luată oriunde, chiar şi în vacanţe, în ciuda spaţiului limitat din bagaje.

Mai mult, păpuşa are un păr foarte lung, astfel că micuţa dumneavoastră o va putea coafa cum va dori, astfel încât să o adapteze scenariului creat chiar de ea.

Dezavantaje

Înainte de toate, trebuie să ştiţi că accesoriile pot să emită şi sunete, dar, au nevoie de acumulatori. De aceea, dezavantajul acestei jucării este reprezentat de lipsa acumulatorilor din pachet, fiind necesar să îi achiziţionaţi separat.

Mai mult, aveţi nevoie de 6 baterii de tip AA, pentru funcţionarea atât a căluţului, cât şi a trăsurii. Chiar dacă nu este un dezavantaj remarcabil, vă recomandăm să ţineţi cont şi de acest detaliu atunci când mergeţi la cumpărături şi să includeţi în coş şi cele 6 baterii necesare funcţionării jucăriei.

Cu toate acestea, acumulatorii vor reuşi să menţină funcţionalitatea păpuşii pe o perioadă lungă de timp, în funcţie de cât de mult este utilizată de către cea mică. Aşadar, nu va trebui ca la fiecare câteva zile, să cumpăraţi noi baterii.