Livrare in aceeasi zi pe teritoriul Bucurestiului si Ilfov, cu E-livrat

0
824

Daca vrei sa trimiti un plic sau un colet pe teritoriul capitalei, respectiv in Ilfov, e mai simplu ca niciodata. Daca nu ai auzit despre serviciile de curierat de la E-livrat, atunci e cazul sa te pui in tema, pentru ca e in avantajul tau.

Indiferent de motivul si frecventa expedierilor de colete/ plicuri, ai posibilitatea sa le livrezi pe teritoriul capitalei si in Ilfov si sa ajunga tot in ziua respectiva.

Nu e putin lucru, mai ales la cat de incurcate se pot dovedi uneori serviciile de livrari disponibile astazi. Unele firme intarzie cu livrarea si primesti tot felul de scuze, de parca uneori este satul pana peste cap.

E-livrat a aparut intocmai ca o nevoie de a elimina astfel de neajunsuri, de a oferi promptitudine si eficienta sporita privind livrarea de colete si plicuri. Daca cele pe care vrei sa le expediezi au greutati de pana la 10 kg, atunci exista toate sansele sa fie livrate in aceeasi zi.

Te invit sa citesti mai departe pentru a afla mai multe despre acest serviciu, aspecte care ar trebui sa te intereseze despre cum efectueaza curierii de la E-livrat comenzile.

E-livrat in aceeasi zi in capitala sau Ilfov

Dupa cum spuneam, in cazul coletelor care au pana in 10 kg, livrarea se realizeaza in aceeasi zi pe teritoriul capitalei si in Ilfov. In acest caz, curierii fac o singura incercare de livrare.

Daca cel caruia ii expediezi coletul nu este la adresa, respectivele colete sunt returnate expeditorului. Asta va dura pana la 5 zile lucratoare. Conditiile in care se face returul sunt atat lipsa unui raspuns de la destinatar, indicarea unei adrese gresite, cat si in cazul unui refuz de primire.

In cazul acestui serviciu, curierii vor respecta un timp maximum de asteptare, de preluare sau de livrare de pana la 15 minute. In ce consta acest timp de asteptare? E vorba despre perioada de stationare, pe care o poate dedica curierul in acest sens.

Se va calcula din momentul in care curierul se prezinta la expeditor, respectiv destinatar. Atunci cand livrarea nu se incadreaza in termenul indicvat de serviciul contractat, se aplica serviciul E-livrat a doua zi, despre care poti sa afli mai multe pe site.

Poti sa atestezi livrarea fie telefonic, fie prin e-mail sau folosind numarul de AWB in cadrul site-ului e-livrat.ro. Plata coletelor se poate efectua si la destinatie. In conditii speciale de livrari, destinatarul ar putea fi contactat telefonic de catre curier.

Programul exact al firmei dupa care activeaza E-livrat, respectiv termenele orare in care trebuie sa te incadrezi pentru a-ti fi expediat coletul in aceeasi zi le gasesti mentionate pe site.