Lenjeria modelatoare Clessidra – pentru o silueta armonioasa in fiecare zi

0
494

Nu este noutate ca femeile sunt mai preocupate de aspectul fizic decat barbatii. Isi doresc sa arate bine in orice ar purta, insa uneori viata le schimba corpul, in special dupa o nastere sau poate din cauza unei afectiuni a organismului.

In astfel de momente multe femei pot avea stari depresive, deoarece nu mai sunt in forma in care erau o data, desi sunt la fel de frumoase. O solutie ce le poate reda increderea in sine pana scapa de kilogramele nedorite este sa foloseasca lenjeria modelatoare de la Clessidra.

Colantii modelatori – pentru orele de yoga sau pentru o tinuta casual

O pereche de colanti poate fi extrem de versatila. Acestia pot fi folositi pentru orele de la sala, pentru alergat in aer liber, pentru dan, yoga sau plimbat. Dar mai poti fi folositi si intr-un outfit casual sport sau casual chic.

Impreuna cu o bluza oversized sau camasa mai lunga, tenisi sau pantofi eleganti, colantii pot tine locul unei perechi de pantaloni. In plus, te vei simti mai comod in ei decat intr-o pereche de blugi ce nu te lasa sa respiri.

Acesti colanti modelatori de la Clessidra au efect anticelulitic si sunt cu talie inalta pana sub bust, ceea ce va permite aplatizarea abdomenului prin compresie, iar talia va arata mai bine. Pot fi utilizati zilnic, chiar si post natal. Sunt fabricati din DuraFit, un material de calitate inalta, brevetat Leonisa.

Colantii sunt extrem de confortabili, materialul este placut la atingere, oferind compresie pana la baza gleznelor. Stratul interior al colantilor este fabricat din materialul PowerSlim brevetat Leonisa, anti-umezeala, ofera in partea abdomenului o compresie ridicata pentru a-l contura.

Materialele utilizate in confectionarea colantilor sunt antibacteriene, lasand pielea sa respire. Talia inalta a colantilor dispune de silicon in partea superioara pentru o fixare buna si pentru a preveni rularea acestora.

Esti gata pentru a obtine o talie de viespe?

Daca iti doresti sa iti antrenezi talia, pierzand centimetrii incapatanati cat mai rapid, atunci corsetul modelator este solutia pe care o cautai. Corsetele de la Clessidra vin in 4 tipuri de compresie si anume scazuta, medie, ridicata si ultracompresie. Este indicat sa cresti nivelul compresiei treptat.

Corsetul modelator va eficientiza pierderea grasimii acumulate in jurul abdomenului, in special daca este utilizat in timpul antrenamentelor. Postura ta va fi mai dreapta, iar talia de clepsidra nu va mai fi un vis, ci va deveni cu fiecare purtare o realitate.

Intra pe www.clessidra.ro sa descoperi lenjeria lor modelatoare calitativa.

Contact:

0730612141

0752094324