Laptopul s-a stricat? Este o ocazie ideala de a-l upgrada

0
215
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laptopurile sunt unele dintre cele mai populare device-uri la ora actuala de care nu doar tinerii se bucura pentru distractie sau proiectele scolare. Si persoanele care au joburi, fie ele in sistem remote sau la birou au inceput sa opteze pentru acestea datorita libertatii de miscare pe care o pot oferi.

Bateria incorporata, cat si dimensiunile mici sunt principalele caracteristici care au dus la achizitionarea multor astfel de device-uri in ultimii ani.  Performantele unui laptop sunt asemanatoare cu cele ale unui PC, in functie de buget putand opta pentru un sistem care va va tine multi ani de acum inainte.

Insa orice calculator, fie el laptop, PC sau sistem All in one, la un moment dat poate intampina dificultati in a functiona sau in rularea softurile preferate. Vechimea poate fi una dintre probleme, insa acest lucru nu inseamana ca este si timpul sa renuntati la el pentru un nou aparat.

In ultima perioada tot mai multe persoane au inceput sa apeleze la centre de reparatii laptop pentru a le prelungi viata cu ajutorul unui upgrade.

OnLaptop este unul dintre cele mai cunoscute service-uri din Romania, care a reusit performanta de a repara peste 10 000 de laptopuri in cei 10 ani de activitate, iar peste 90% dintre acestea au fost remediate chiar in aceasi zi. Este important sa alegeti un centru de reparatii laptop de incredere pentru a va efectua toate inlocuirile sau upgrade-urile exact asa cum doriti.

Ce trebuie sa faci inainte de a il upgrada

Inainte de un upgrade va trebui sa urmati anumiti pasi pentru ca expertii din cadrul OnLaptop sa va poata recomanda anumite componente in functie de cerintele dumneavoastra, dar si de programele folosite.

Curatare

Primul lucru care trebuie realizat inainte de orice modificare este o curatare temeinica a tuturor componentelor. Mai ales ventilatoarele interne trebuie atent curatare pentru a nu le strica. OnLaptop este format dintr-o echipa de profesionisti care au acumulat in toti acesti ani experienta, care se observa in numarul mare de clienti pe care ii au.

Diagnosticare

Al doilea pas este diagnosticarea. Acest lucru va va putea detalia care componente functioneaza corect, dar si care pot fi schimbate. Spre exemplu placa video se poate repara, dar nu si inlocui.

Recomandarea expertilor

Nu in ultimul rand acestia va vor putea recomanda schimbarea memoriei de stocare si de RAM, pentru a mari viteza de rulare a programelor. Procesorul este si el o varianta viabila pentru a castiga cativa ani in plus, putand face fata ultimelor titluri de jocuri sau update-uri de software.

Pe site-ul lor veti gasi si display laptop asus ZENBOOK, fiind unul dintre cele mai cautate modele, mai ales ca acesta necesita o manevrabilitate mult mai atenta din cauza unghiului larg de deschidere.

De curand OnLaptop a lansat serviciul Premium Service de care deja se bucura foarte multe persoane datorita nenumaratelor avantaje pe care acesti le ofera. Au in stoc zeci de componente, fiind mereu pregatiti sa va inlocuiasca sau sa va repare laptopul in cel mai scurt timp.