Invitatii de botez ieftine si personalizabile

0
41

Daca vrei sa iti impresionezi invitatii cu o alegere deosebita a invitatiei de botez, ai nimerit in locul potrivit! Poti comanda online invitatii botez ieftine si personalizabile, ce pot atrage privirile tuturor. Se intampla des ca o petrecere sa fie foarte bine organizata si de neuitat, iar acest lucru sa fie observat de catre invitati chiar prin perspectiva invitatiei.

Daca aceasta este realizata corect, este de buna calitate si are un model deosebit, atunci cu siguranta petrecerea este una pe masura. Pe site-ul invitatii-botez.ro ai la dispozitie o multime de variante pentru invitatia copilului tau, indiferent de genul sau.

Calitatea lor este una superioara, fiind imprimate pe hartie premium. Acestea au un pret foarte mic, pot fi comandate in cantitatea dorita, iar design-ul lor unic te va face sa te indragostesti! Varietatea de culori si modele, speciala pentru fetite si baieti, iti va face mult mai simpla alegerea.

Poti opta pentru numeroase modele, care sa fie sofisticate, simple, clasice, in forme diferite, in forme obisnuite, dar si cu diverse imprimeuri. Se pot personaliza cu toate datele necesare pentru invitati, dar si cu alte sloganuri sau poezii, cu fotografii sau alte elemente – in functie de preferintele fiecarui client.

Usurinta cu care aceste invitatii pot fi alese este probabil exact ceea ce cauti cand esti in criza de timp. Desi nu este un aspect care trebuie neglijat, comandarea invitatiilor decurge rapid, doar prin specificarea modelului, a informatiilor si a cantitatii dorite.

Pe site va asteapta numeroase modele pe care sa le alegeti impreuna ca sot si sotie, ori impreuna cu alte persoane dragi pentru o alta perspectiva. Modelele lor cuprind personaje din desene animate, peisaje, animalute, dar pot fi si simple. Fiecare invitatie vine alaturi de un plic, pentru o manevrare mai usoara.

Invitatii de botez pentru fetite si baieti

Modelele pe care le gasesti pe site sunt potrivite atat pentru fete, cat si pentru baieti. Chiar si asa, in functie de genul copilului, poti opta pentru oricare dintre aceste categorii. De asemenea, daca nu vrei un model tipic, poti alege din invitatiile neutre, ce se potrivesc in ambele cazuri.

Totodata, in cazul in care iti doresti sa adaugi cateva elemente sau sa elimini din ele, poti solicita acest lucru. Echipa tehnica isi doreste sa indeplineasca cerintele fiecarui client si sa transforme fiecare invitatie intr-una perfecta pentru un moment ca acesta. Marcheaza botezul copilului cu cele mai frumoase invitatii pentru fetite si baieti!

Alte produse pentru prima petrecere a copilului

Site-ul invitatii-botez.ro pune la dispozitia clientilor si alte produse pentru prima petrecere a copilului. Corelate cu invitatiile, plicurile pentru bani sunt o modalitate excelenta si practica pentru invitatii tai. Acestea sunt de ajutor atunci cand sunt in cautarea unei metode de a inmana darul in bani, iar modelele lor pot fi personalizate la fel ca si invitatia.

De cealalta parte, mai sunt disponibile si marturiile de botez. Marturiile pot fi de diferite tipuri, mai mari sau mai mici, personalizate, de o calitate superioara pentru a-ti impresiona fiecare invitat.