Intrebari frecvente despre videochat

0
926

Dupa cum deja stim cu totii, cele mai bine platite locuri de munca pe care le pot obtine tinerele doamne si domnisoare, sunt cele din industria videochatului.

Foarte multe fete au insa cateva curiozitati, inainte de a accesa site-ul www.misscamstudio.ro, cu scopul de a deveni modele de videochat, in cadrul studioului MissCam Studio Bucuresti.

Vom aborda acest subiect in cele ce urmeaza in acest articol, si cu siguranta veti descoperi o parte dintre cele mai des intalnite intrebari cu privire la activitatea de model videochat. Este firesc ca fetele sa aiba astfel de curiozitati, in cazul in care isi doresc o cariera in aceasta industrie.

Ce este videochatul?

Modelul videochat interactioneaza online cu ajutorul unui calculator si a unei camere videom cu diferiti clienti din Statele Unite ale Americii si Europa de Vest. Modelul de videochat primeste bani pentru fiecare minut pe care il primeste online, alaturi de clientii sai.

Cati bani se fac in videochat?

Aceasta este fara doar si poate, una dintre cele mai importante curiozitati ale fetelor. Ei bine, locurile de munca din aceasta industrie sunt mult mai bine platite decat joburile din alte domenii de activitate, deci este firesc ca fetele sa aleaga un asemenea job.

In plus, fetele folosesc tot felul de jucarii sexuale, astfel ca nu doar ca muncesc, dar simt si o placere atunci cand se afla in fata camerei si practica un show erotic.

In ceea ce priveste partea financiara, modelele din cadrul studioului MissCam Studio Bucuresti, au garantate venituri minime de 8000 de lei in fiecare luna. In mod evident, veniturile acestora vor crese considerabil odata cu acumularea experientei.

In ceea ce priveste banii castigati de catre fetele care practica videochatul, este de-asemenea foarte important sa mentionam ca, veniturile sunt completate si de diferite bonusuri.

Modelele pot primi bonusuri de performante, sau bonusuri care sa le rasplateasca fidelitatea, sau bonusuri pentru ca au reusit sa convinga alte fete sa se alature studioului.

Toate aceste bonusuri, alaturi de salariile modelelor, le pot rotunji considerabil acestora veniturile. Deci, este cat se poate de rentabil din punct de vedere financiar, ca fetele sa isi indrepte atentia spre o cariera in videochat, si sa aleaga sa lucreze in cadrul studioului MissCam Studio Bucuresti.

Modelele pot alege sa fie platite zilnic, saptamanal sau lunar, in functie de preferinte. Acest lucru este foarte important, mai ales la inceput, cand modelele sunt tentate sa fie platite zilnic, pentru a vedea daca intr-adevar primesc atat de multi bani cat li se promite.

Care sunt cele mai importante cerinte pentru angajare?

Cu siguranta cerintele difera de la un studio la altul. Cea mai importanta cerinta insa, dintre toate cele existente, este ca persoana care isi doreste o cariera in aceasta industrie sa aiba 18 ani impliniti, pentru a lucra intr-un studio de videochat.

O alta cerinta foarte importanta este aspectul fizic. Cu siguranta nu trebuie ca un model de videochat sa arate precum un model de fashion. Barbatii sunt diferiti si au gusturi diferite, astfel ca unora le plac femeile slabute, altora le plac femeile mai voluptoase.

Cert este faptul ca o fata care isi doreste sa devina model de videochat, trebuie sa aiba un corp armonios, si trebuie sa aiba grija de propria imagine.

Cu siguranta nici un client nu plateste sume mari de bani, pentru a plati timpul in compania unei femei neingrijite sau in compania unei femei supraponderale. Din acest motiv, astfel de femei sunt foarte greu de gasit intr-un studio de videochat care se respecta, precum MissCam Studio Bucuresti.

Care este programul de lucru?

Foarte multe fete sunt curioase si in ceea ce priveste programul de lucru, fie pentru ca mai au un alt job, fie pentru ca sunt implicate in tot felul de activitati.

Ei bine, in videochat, programul de lucru este flexibil, iar modelele pot stabili singure cand si cum isi doresc sa lucreze. Cat despre fetele care mai au un alt job, acesta va fi cat de curand istorie, cand fetele vor descoperi cat de multi bani castiga din videochat.

Este confidential videochatul?

Fetele care isi doresc o cariera in aceasta industrie, cu siguranta se gandesc si la confidentialitate, pentru ca probabil nu isi doresc ca persoanele dragi lor, sa afle ca practica aceasta activitate. Ei bine, MissCam Studio Bucuresti ofera confidentialitate 100% modelelor.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante curiozitati pe care le au fetele in ceea ce priveste videochatul. Dupa cum se poate vedea, locurile de munca ale modelelor de videochat, sunt perfect legale, la fel ca in orice alta industrie.

Modelele pot castiga bani multi, vor avea un program de lucru flexibil, iar in cazul in care isi doresc ca persoanele cunoscute sa nu afle ca practica aceasta activitate, pot solicita sa se pastreze confidentialitatea informatiilor.

Deci, din toate punctele de vedere, se poate spune ca joburile din videochat sunt rentabile.