Interest explorer si partajarea datelor personale

0
1514

In aceasta campanie SEO am ales sa folosesc unelte seo premium pentru ca am avut la dispozitie mai multe tooluri seo pe care le pot folosi iar abonamentul ramane neschimbat pe viata. Tot ce trebuie sa faci este sa te grabesti pentru ca abonamentul se mareste pe masura ce locurile se ocupa.

Despre interest explorer multi clienti ne-au intrebat de confidentialitate si de aceea va prezentam ceea ce declara cei de la Interst explorer si va asiguram ca toate informatiile sunt corecte.

Asa cum este cerut de lege, putem partaja informatii. De asemenea, putem impartasi informatii pentru:

– (i) satisfacerea oricarei legi, reglementari, procese legale sau cereri guvernamentale aplicabile;

– (ii) punerea in aplicare a prezentei Politici de confidentialitate si a Termenilor si conditiilor noastre, inclusiv investigarea eventualelor incalcari ale acestora;

– (iii) detectarea, prevenirea sau tratarea in alt mod a fraudei, a securitatii sau a problemelor tehnice;

– (iv) sa raspunda cererilor dvs.;

– sau (v) sa ne protejam drepturile, proprietatea sau siguranta, utilizatorii si publicul.

Aceasta include schimbul de informatii cu alte companii si organizatii pentru protectia impotriva fraudei si prevenirea spamului / malware-ului.

Cu consimtamantul dvs. Este posibil sa impartasim informatii cu acordul dvs.

Cum protejam informatiile dvs.?

Date personale. InterestExplorer se angajeaza sa va protejeze datele personale. Pentru a face acest lucru, folosim o varietate de tehnologii si masuri de securitate menite sa protejeze informatiile de accesul, utilizarea sau dezvaluirea neautorizata.

Masurile pe care le folosim sunt concepute pentru a oferi un nivel de securitate adecvat riscului de procesare a informatiilor dvs. personale. Cu toate acestea, retineti ca Internetul nu poate fi garantat 100% sigur.

Carduri de credit. Nu va cerem niciodata detaliile cardului dvs. de credit. Nu le stocam nici nu le procesam. Toate operatiunile de facturare sunt efectuate de un serviciu tert, compatibil cu PCI DSS, la alegerea noastra, in numele InteresExplorer.

Cat timp stocam informatiile dvs.?

Noi pastram informatiile personale pe care le colectam de la dvs. in timp ce avem o afacere legitima in desfasurare pentru a face acest lucru (de exemplu, pentru a va oferi un serviciu pe care l-ati solicitat sau pentru a va conforma cerintelor legale, fiscale sau contabile aplicabile).

Cand nu avem o afacere legitima in desfasurare, trebuie sa procesam informatiile dvs. personale, vom sterge sau anonimiza sau, daca acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informatiile dvs. personale au fost stocate in arhivele de rezerva), atunci va vom pastra in siguranta informatiile personale si le vom izola de orice prelucrare ulterioara pana cand este posibila stergerea.

Cum accesati informatiile dvs.?

Daca sunteti un utilizator inregistrat, puteti accesa anumite informatii asociate contului dvs. conectandu-va la Serviciile noastre sau prin e-mail la support@interestexplorer.io

Pentru a va proteja confidentialitatea si securitatea, putem lua masuri rezonabile pentru a va verifica identitatea inainte de actualizarea sau eliminarea informatiilor.

Informatiile pe care ni le furnizati pot fi arhivate sau stocate periodic de catre noi in functie de procesele de rezerva efectuate in cursul normal al afacerii pentru a fi utilizate in scopuri de recuperare in caz de dezastru.

Capacitatea dvs. de a accesa si de a corecta informatiile dvs. poate fi limitata temporar in cazul in care accesul si corectia ar putea:

– inhiba capacitatea InteresExplorer de a se conforma unei obligatii legale; inhiba capacitatea lui InterestExplorer de a investiga, de a face sau de a apara revendicari legale;

– sa duca la divulgarea de informatii personale despre o terta parte;

– sau sa duca la incalcarea unui contract sau la divulgarea secretelor comerciale sau a altor informatii comerciale detinute de catre InteresExplorer sau o terta parte.