Inlocuire geam la iPhone X

0
590

Chiar daca vrem cu totii sa evitam stricaciunile telefonului, fapt pentru care avem o grija mare de el, pentru a nu-l scapa, a nu-l zgaria, a nu-l strica, doar ca uneori el se poate strica fara sa fie vina ta. Poate ca dintr-odata microfonul sau difuzorul nu mai functioneaza. Ei bine, indiferent de reparatii, telefoanele Android si IOS au nevoie de tratii diferite, pentru ca sunt telefoane diferite, ceea ce inseamna ca trebuiesc duse la service-uri diferite. Daca nu sti care este service-ul potrivit pentru telefonul tau, este necesar sa urmaresti randurile de mai jos.

Daca ai un iPhone, poate a deja stii ca aceste telefoane sunt mai sensibile, mai pretentioase si mai fragile, astfel ca au nevoie de o atentie mai sporita in timpul reparatiilor. De aceea, este de preferat sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de iPhone, pentru ca angajatii, tehnicienii de acolo sunt experti in reparatii de orice tip la iPhone, au instrumentele si piesele necesare, astfel ca reparatia se va finaliza mai repede. Pe cand, la un service gsm, este posibil sa nu fie pe stoc instrumentele si piesele necesare, iar in acest fel reparatia va dura mai mult. Deci, daca ai un iPhone X, de exemplu, si ai nevoie de o inlocuire geam iPhone X, trebuie sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de iPhone.

In schimb, daca ai un Android, aceste telefoane nu sunt atat de pretentioase, de fragile si de sensibile ca iPhone-urile, astfel ca poti sa mergi cu telefonul la un service gsm universal, indiferent de tipul reparatiei.

Mai exista o metoda de reparatie a telefonului, iar prin aceasta poti sa economisesti niste bani, dar se aplica doar celor care se pricep la reparatii si au tot ce este necesar pentru reparatii chiar la ei acasa. Deci da, poti sa iti repari telefonul de acasa, dar doar cu respectarea conditiei anterioare. In caz contrar, se pot defecta si alte piese care sunt mai sensibile si daca ele nu trebuiesc atinse si tu le-ai atins, este posibil sa se strice si acelea. Deci, din necunostinta de cauza, daunele pot fi mai mare, iar in incercarea de a economisi niste bani, vei ajunge ca in final sa platesti dublu si tot va trebui sa mergi la un service gsm. Dar, aceste consecinte pot fi evitate prin apelarea la un service gsm inca de la inceput.

Acestea fiind spuse, daca ai un iPhone este indicat sa mergi la un service gsm specializat pentru a-l repara, iar daca ai un Android poti sa mergi la un service gsm universal. Dar, indiferent de tipul de telefon pe care il ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si nu ai tot ce este necesar pentru reparatie de acasa, pentru ca s-ar putea sa ajungi sa platesti dublu.