Incearca pompa Dab Evoplus 110/180 xm!

0
2825

Atunci cand cauti o pompa de recirculare a apei, si cel mai probabil esti satul de alergari prin magazine, in cautarea ei, pompa Dab Evoplus 110/180 xm este ceea ce ai nevoie! Caracteristicile ei, dar si fiabilitatea acesteia, fac ca alegerea unei astfel de pompe sa fie cu adevarat o decizie buna, iar daca nu ne credeti, haideti sa ne uitam putin la ceea ce poate ea sa faca.

Pompa Dab Evoplus 110/180 xm este o pompa de recirculare pentru apa curata, echipata cu un motor electric, ce are o putere de 0,41 kW. Viteza maxima, exprimata in numarul de rotatii pe minut este de 2746 rpm, produsul face parte din clasa F de izolatie si clasa IP44, in ceea ce priveste protectia.

Pompa are un condensator 4 micro F inglobat, iar tensiunea de alimentare este de 220 V. Curentul maxim nominal este de 1,7 A, iar presiunea maxima de lucru este de 10 bari.

Din punct de vedere al dimensiunilor, pompa Dab Evoplus 110/180 xm are 167 mm latime, 229 mm inaltime si cantareste doar 5,3 kg. Inaltimea de refulare este de 11,3 metri, iar debitul maxim este de 12,9 metri cubi pe ora.

Pompa are o functionare gandita in 3 trepte, lucru care o face cu mult mai fiabila decat modelele similare existente pe piata. Acest lucru ofera posibilitatea manuirii facile, fiind un produs usor de monitorizat si utilizat.

O astfel de pompa este accesibila si din punct de vedere al pretului, mai ales daca luam in calcul faptul ca numele producatorilor este deja cnoscut pe piata de profil, nemaifiind necesara o prezentare a acestuia. Utilizatorii s-au obisnuit deja cu anumite standarde de calitate pe care specialistii Dab le ofera cu fiecare produs lansat pe piata, fie el nou sau deja lansat.

Practic acest lucru cantareste foarte mult mai ales in momentul alegerii, deoarece orice client isi doreste in definitiv sa beneficieza de calitate dar si de un pret bun, plus garantia faptului ca produsul va functiona ireprosabil pe durata sa de exploatare.

Pentru a fi siguri de alegere, poti alege pompa Dab Evoplus 110/180 xm direct de pe site-ul www.shop-einstal.ro, locul unde vei gasi cu siguranta tot ceea ce iti doreti in materie de instalatii si echipamente potrivite destinate alimentarii cu apa a locuintelor sau a facilitatilor industriale medii.

In acest magazin online vei gasi toate informatiile cu privire la aceste produse, iar in magazinul fizic, din Bucuresti, vei putea beneficia de sfaturile specialistilor in acest domeniu, cei care dealtfel sunt distribuitori ai acestor produse de o calitate imbatabila.

O pompa Dab Evoplus 110/180 xm pare a fi cea mai inspirata alegere atunci cand vine vorba despre centrala ta termica sau despre casa ta. De aceea poate ca ar fi indicat sa urmaresti cu atentie specificatiile tehnice ale produsului si eventual sa ceri specialistilor lamuririle necesare, acolo unde este cazul.

In final insa, o data cu alegerea unui astfel de produs, nu vei avea decat de castigat, iar castigu se poate traduce prin timp castigat si bani investiti in mod inteligent.