Incalzirea in pardoseala – solutii pentru montare de la Shop Einstal

0
378

Incalzirea intr-o casa este unul dintre cele mai importante aspecte deoarece asigura confort in perioadele reci si este un element esential. In ultimii ani s-au schimbat chiar si metodele de incalzire.

Daca in trecut solutia unica era o soba in casa, la care se si gatea, in urmatorii ani caloriferele au fost solutia salvatoare care usura toata munca. Pentru ca oamenii sunt in cautarea continua a utilitatii si a simplificarii lucrurilor, de cativa ani varianta optima este incalzirea in pardoseala.

Este o metoda facila si care aduce diverse avantaje. Totusi pentru montarea incalzirii in pardoseala este nevoie de diverse elemente speciale si specifice pe care cei interesati le pot comanda de la Shop Einstal. Acesta este un magazin online care dispune de cele necesare in aceasta privinta, alaturi de alte produse care pot fi utile pentru acasa.

Avantaje si procesul de montare a incalzirii in pardoseala

Incalzirea in pardoseala este din ce in ce mai preferata de oameni pentru ca vine si la pachet cu diverse avantaje. Avand in vedere ca dispar caloriferele, spatiul liber din casa este mai mult larg si nici praful de pe acestea nu mai este distribuit prin casa.

Acest tip de incalzire ofera confort la atingerea podelei, chiar daca picioarele sunt goale. In acest fel chiar si copiii se pot juca pe jos fara sa le fie frig. Caldura este distribuita uniform de sus in jos in toata incaperea si astfel sunt mentinute aceleasi grade in termometre pe tot parcursul unei zile.

Sunt persoane care nu prefera acest tip de incalzire, deoarece montarea este mai complexa si dureaza mai mult. Totusi comparativ cu utilitatea in timp, acestea sunt aspecte minore ce ar trebui ignorate.

Sunt si elemente care pot usura acest proces, cum ar fi placa cu nuturi. Aceasta poate fi comandata de la Shop Einstal si reduce timpul de instalare, precum si simplifica acea procedura de pregatire a tevilor. Aceasta placa permite pozitionarea tevilor in pozitie fixa.

Placa trebuie montata peste placile termoizolatoare si astfel tevile vor fi prinse foarte bine, in pozitie fixa. Placile cu nuturi de la Shop Einstal au o grosime de 4,6 cm si rezista bine la temperaturi inalte si compresiune.

Aceasta o puteti comanda de pe site, alaturi de alte elemente care va pot fi utile prin casa precum accesoriile distribuitoare sau pentru incalzire. Accesati site-ul pentru a descoperi toate produsele disponibile.

Contact:

0766.261.389

0766.261.392

0786.124.777.