Incalzire electrica prin panouri radiante ElectricSun

0
785

Un concept care a atras asupra sa atentia publicului roman, panoul radiant cu radiatie infrarosie ElectricSun prezinta o serie de avantaje ce nu ar trebui trecute cu vederea.

Oricine doreste o solutie de incalzire practica si totodata economica, iar aceste sisteme se dovedesc a fi solutia ideala.

Fiecare se poate convinge de eficienta unui astfel de sistem, adaptandu-l ca solutia pentru locuinta sa.

Iata care sunt cateva dintre aspectele ce il recomanda, avantaje despre care cei interesati pot afla mai multe pe Ecojoy.ro, magazin online specializat in furnizarea de panouri radiante ElectricSun, respectiv  Sunjoy, printre alte categorii comercializate.

Care sunt avantajele pe care le ofera panourile radiante ElectricSun?

Inainte de a trece la enumerarea lor, de precizat este ca fiecare locuinta are nevoie de un model aparte, in functie de dimensiuni. Dupa cat de eficiente sunt calculele, sistemul va oferi randamentul dorit.

  • Consumul asigurat de panoul radiant ElectricSun poate fi de la 20 la 50% mai mic comparativ cu alte sisteme de incalzire. Pe timp de iarna, cheltuielile aproximative ajung la 80 lei /luna.
  • Elimina problema gazelor toxice pe care alte sisteme le emana.
  • Nu produc curenti de aer si nici nu consuma oxigen.
  • Nu prezinta risc de incendiu, de electrocutare, explozie sau alte pericole.
  • Nu necesita revizii, autorizatii, service si nici consumabile.
  • Presupune un montaj rapid si simplu.
  • Asigura un randament de 98% si prezinta o durata de utilizare medie de 25 de ani.
  • Beneficiezi de garantie de 5 ani.
  • Increderea este consolidata de certificatele de calitate ce insotesc sistemul (TÜV, ECM, TÜV GS, RoHS, ISO, CE, IP54).
  • Tehnologia de incalzire inglobaza este carbon crystal.

Aplicarea formulei de calcul pentru a determina care este modelul de panou radiant potrivit este necesara. Informatii utile in acest sens regasesti in dreptul fiecarui panou radiant ElectricSun. Conteaza si daca incaperea in care este instalat are sau nu izolatie, dar si dimensiunile ferestrelor pot influenta randamentul.

Panourile radiante creeaza un mediu sanatos

Efectele terapeutice ale panourilor cu raze infrarosii de 15 μm nu sunt de trecut cu vederea. Reprezinta o forma sanatoasa, naturala, curata, confortabila si economica de incalzire, temperatura fiind uniforma indiferent de zona camerei.

Efectele terapeutice ale raze infrarosii de asemenea contribuie la intregirea confortului si sustinerea starii de sanatate.

Pot beneficia de incalzire electrica prin panouri radiante ElectricSun proprietarii de case individuale, birouri, piscine, saune, bancurile de lucru, halele, gradinitele, scolile, magazinele etc.

Se afirma despre acest tip de incalzire ca este sistemul de incalzire al viitorului si nu e nimic gresit in asta. Daca ar fi sa facem o analiza a avantajelor pe care le prezinta, a celor mai sus mentionate si a altora precizate pe ecojoy.ro, am ajunge la aceeasi concluzie.

Practice si economice, acestea echilibreaza cheltuielile la intretinere, asigurand si starea de confort termic optima in interiorul in care sunt instalate. Descopera gama completa de panouri radiante ElectricSun, dar si alte solutii, precum cea de incalzire electrica prin seminee 3D, pe ecojoy.ro.