Gxg Tuning – cu si despre masini puternice

0
595

In gandurile femeilor apare destul de des intrebarea: “De ce iubesc barbatii atat de mult masinile?” Probabil din acelasi motiv pentru care femeile iubesc pantofii cu toc, posetele si make-up-urile. La fel ca in cazul pantofilor la femei, masinile ii fac pe barbati sa se simta mai puternici in societate, mai increzatori in ei si mai frumosi de ce nu.

Plus ca o masina a devenit si o necesitate in timpurile noastre, din mai multe puncte de vedere si stim cu totii ca nu mai este un moft. Barbatii isi imbunatatesc masinile apeland la tuning masini pentru a obtine mai multa adrenalina si siguranta in ceea ce priveste viteza.

Gxgtuning.ro are la baza o echipa cu experienta, care stie ce are de facut atunci cand iti lasi masina pe mainile lor. Din pasiune pentru masini, Gxgtuning ofera clientilor servicii de o calitate inalta.

De mentionat faptul ca serviciile pe care le ofera spre publicul larg nu sunt axate doar pe o anumita nisa ci spre viziuni mult mai largi precum diagnoza auto, reparatii calculatoare auto, chiptuning, eco tuning camioane, cat si reparatii filtru de particule.

De ce Gxgtuning

Pentru ca au o experienta vasta in spate si se dedica in totalitate, modificarile pe care le realizeaza nu afecteaza sub nici o forma negativa nici motorul masinii si nici componentele acesteia. Totul se face etapizat in sensul ca intai se ocupa de diagnoza unei masini, iar apoi stabilesc modificarile pentru a mari puterea motorului, dar in acelasi timp de a reduce consumul.

Care este aspectul ce iti ofera incredere daca iti lasi masina pe mana celor de la Gxgtuning? Ofera o garantie de 200% si poti primi banii inapoi daca rezultatele nu sunt multumitoare. Apeland la serviciile lor poti avea parte de experiente placute si confortabile in trafic.

Daca optezi pentru varianta de chiptuning pentru masina ta, randamentul ei va creste vizibil, deoarece prin chiptuning se optimizeaza timpii de aprindere, presiunea combustibilului, injectia motorului, cuplul, cat si raportul dintre combustibil si aer.

De ce este importanta diagnoza masinii

Pentru ca masina ta sa functioneze la parametrii normali, o diagnoza auto nu strica, pentru ca prin aceasta, ai posibilitatea sa interpretezi, sa citesti sau sa stergi anumite coduri de eroare. O diagnoza nu dureaza foarte mult, iar cand vorbim despre costuri, acestea sunt minime.

Este indicat sa fii in siguranta in trafic atat pentru tine cat si pentru ceilalti participanti la trafic, iar in acest sens este recomandata o diagnoza a masinii pentru ca de multe ori exista posibilitatea sa nu iti apara in bord nici un martor, dar masina ta sa aiba probleme.

Cu Gxgtuning esti in siguranta!

Contact:

gxgchiptuning@gmail.com

Telefon: 0763 998 841.