Gheata carbonica si cum ne ajuta aceasta sa avem o petrecere perfecta

0
911

Cand discutam despre gheata carbonica, nu ne vine imediat in minte o lista cu utilizari ale sale in domeniul medical sau in domeniu industrial, ci ne gandim la gheata carbonica folosita in cadrului petrecerilor la care am participat, la dansul mirilor din cadrul nuntilor la care mergem sau chiar la propria noastra nunta.

Gheata carbonica se foloseste foarte des in cadrul acestor tipuri de petreceri sau ocazii atunci cand folosim o masina de fum greu; o masina de fum greu este folosita intr-o petrecere atunci cand dorim sa marcam un anumit moment in timpul petrecerii.

Fie ca este vorba despre dansul mirilor, un toast deosebit care trebuie sa atraga atentia invitatilor sau sosirea tortului, toate aceste momente pot fi marcate corespunzator cu ajutorul unei masini de fum greu.

Pentru ca in mod tipic aceste momente au o durata de aproximativ 15-20 de minute, va trebui sa luam in considerare si cantitatea de gheata carbonica de care avem nevoie.

Gheata carbonica sub forma de fum greu mai poate insa fi folosita in cadrul petrecerilor pe care le organizam, daca ne gasim in postura de a fi organizatorul unei petreceri, pentru a ne impresiona invitatii: putem folosi acest element ca si element suplimentar de decor pentru paharele de bautura a acestora.

Pentru ca produsul este non-toxic si nu altereaza gustul sampaniei, a cockteil-urilor sau a diverselor bauturi servite, fumul rezultat din gheata carbonica va crea un efect absolut uimitor si ne va ajuta la obtinerea efectului vizual dorit.

De asemenea, gheata carbonica prezinta avantajul de a taia din gustul aspru al bauturilor alcoolice servite, fara insa a altera aroma acestora, un plus atunci cand ne gandim la bauturi alcoolice mai agresive ca si gust.

In cadrul unei petreceri, gheata carbonica poate fi folosita si la pastrarea alimentelor la rece, fara a le refrigera propriu-zis. Astfel, putem pastra cu ajutorul ghetii carbonice:

– alimente care vor fi servite ca fel principal
– mostre sau gustari servite la cockteil-uri
– inghetata, si asa mai departe.