Gheata carbonica – o solutie prietenoasa cu mediul

0
1000

Daca pana acum ati folosit gheata carbonica doar pentru evenimentele speciale sau pentru a oferi un plus de rafinament bauturilor, trebuie sa stiti ca acest produs are numeroase utilizari, pe langa cele de divertisment, enumerate anterior.

Aceasta este foarte benefica pentru curatare, fiind o procedura foarte prietenoasa cu mediul inconjurator. Insa, despre beneficiile ghetii carbonice vom vorbi chiar in randurile ce urmeaza. Haideti sa le descoperim impreuna!

Este rapida si eficienta

Unul dintre cele mai mare avantaje ale ghetii carbonice este eficienta sa. Aceasta curata foarte rapid suprafetele, indiferent de cat de dificil de curatat sunt reziduurile, ajungand in zone foarte greu de curatat.

In plus, suprafetele se vor mentine intr-o stare perfecta de functionare, fara zgarieturi sau alte evenimente nedorite de acest gen, foarte intalnite in cadrul produselor chimice pentru curatare.

In plus, deoarece gheata carbonica are proprietatea are proprietatea de a sublima, nu trebuie sa curatati de doua ori aceeasi suprafata, pentru a fi siguri ca nu se afla substante toxice la suprafata utilajului, asa cum se intampla cu detergentii chimici.

Asadar, efortul este diminuat, iar eficienta procedurii de curatare este maxima, astfel incat sa economisiti timp pretios, pe care sa il petreceti alaturi de cei dragi. 

Potrivita pentru numeroase domenii de activitate

Un alt avantaj al ghetii carbonice face referire la domeniile de activitate si situatiile la care se preteaza aceasta substanta. Si nu sunt deloc putine. Asadar, aceasta poate curata forme de polistiren, matrite pentru turnare, indiferent daca sunt reci sau fierbinti, caramizi, pietre naturale sau artificiale, iar lista poate continua la infinit.

Deci, oricat de greu de curatat ar putea parea un anumit material, gheata carbonica poate fi salvarea dumneavoastra. Mai mult decat atat, aceasta indeparteaza rugina, grasimile, chiar si varul, pentru ca suprafetele sa arate impecabil, ca si noi.

Nu polueaza

Dupa cum am mentionat inca din titlu, gheata carbonica este o solutie de curatare prietenoasa cu mediul, comparat cu produsele toxice pe care le folosim in industrie pentru a dezinfecta si pentru a mentine curate produsele si utilajele.

Asadar, daca va doriti sa contribuiti pentru planeta noastra, atat de agresata din cauza industriei necorespunzatoare dar si a activitatilor umane foarte agresive, tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la clasica gheata carbonica.

Pe langa eficienta sa, aceasta nu va elimina substante toxice in atmosfera, asa cum se intampla in cazul detergentilor clasici, pe care ii gasim la tot pasul.

La finalul articolului, daca v-ati convins de eficienta ghetii carbonice, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Veti primi produsul in cutii de 18 kg, deci o cantitate mai mult decat suficienta astfel incat masinariile dumneavoastra sa arate impecabil, gata de pus in functiune.

Mai mult, pretul pentru o astfel de cutie este de doar 200 de lei, o suma mica comparat cu pretul detergentilor chimici folositi pentru curatarea utilajelor din industrie si fabrici. De asemenea, eficienta este una dovedita, fiind potrivita indiferent de situatie, material sau reziduul ce trebuie curatat in cel mai scurt timp posibil.