Fotoliile de masaj de la Masatto, solutii profesionale pentru masaj in locuinta proprie

0
828

Un fotoliu de masaj care inglobeaza functii performante si tehnologii inovative este ceva ce oricine si-ar dori sa aiba in locuinta proprie. Cu atat sunt mai de dorit astfel de dispozitive inteligente cu cat feedback-urile oferite de cei care deja le au in casa lor sunt promitatoare.

Linia de modele de fotolii de masaj de la Masatto ce include modele precum Polaris, folosit si de Liviu Varciu, nu fac decat sa confirme eficienta pe care o prezinta acestea.

Adu confortul mai aproape de tine – beneficiile fotoliilor de masaj de la Masatto

Ideea de a introduce in rutina zilnica masajul oferit de un astfel de dispozitiv inteligent este mai mult decat inspirata. Este o oaza de relaxare necesara atat inainte, cat si dupa o zi epuizanta, plina, agitata, dar si atunci cand se resimte nevoia de a evada din tumultul societatii actuale.

Te poti orienta dupa un fotoliu de masaj de la Masatto atat daca esti adeptul unui stil de viata sedentar – voluntar sau involuntar, cat si daca te situezi la cealalta extrema, respectiv inainte de antrenamente. In acest sens, te vei bucura de un organism pregatit pentru de o portie noua de sanatate.

Un astfel de fotoliu de masaj ar trebui sa fie nelipsit din locuintele romanilor astazi. Mai ales persoanele care se recupereaza dupa o boala, spre exemplu, au nevoie de acesta. Este un stimulent eficient si foarte important in readucerea organismului la echilibrul optim pentru desfasurarea functiilor.

In functie de modelul ales de la Masatto, vei fi oricum surprins de potentialul de ajustare manuala a acestora, pentru a beneficia de sesiuni personalizate de masaj, dar si de programe automate complexe ce te vor incanta.

Modelul Polaris despre care mentionam si la inceput se deosebeste prin conceptul aparte pe care il inglobeaza. Este vorba despre capacitatea sa de a-ti oferi experiente de masaj inedite, relaxante si mai ales eficiente.

Dispune de role inteligente pentru masarea talpilor, functia de framantare in lateralele gambelor. De asemenea rolele din spatele gambelor sunt  apreciate pentru masajul excelent al membrelor inferioare pe care il realizeaza.

Zero Gravity este fara nici un dubiu o functie de mentionat. Aceasta se refera la pozitia corpului din timpul sesiunii de masaj, una naturala, ce permite regenerarea si odihna intregului organism. Te vei simti vizibil intinerit dupa sedinte regulate.

De altfel, astfel de fotolii de masaj profesionale sunt recomandate si de designul aparte pe care il inglobeaza, luxos, fiind deci usor de integrat in decorul oricarei locuinte, in apartamente, spatii de birou, spatii comerciale, etc.

Tehnologia sofisticata a acestora este un alt detaliu care iti va starni curiozitatea. Beneficiaza de experiente terapeutice unice cu ajutorul fotoliului care ti se potriveste cel mai bine.

Afla mai multe despre functiile modelelor pe care ti le propune Masatto, programeaza o testare a celui dorit in showroom-ul lor si convinge-te ca este ceea ce ai nevoie. Despre specificatiile acestora si alte detalii de interes poti citi pe masatto.ro.