Forajul de mare adancime – de ce ai avea nevoie de el

0
648

Daca locuiesti undeva la marginea unui oras sau intr-o zona rurala in plina dezvoltare imobiliara si nu ai sursa de apa, atunci in mod cert stii despre necesitatea unui foraj. Acest tip de proiect este un soi de next level dupa amatorii de sapat in adanc, cum erau candva asa-zisii fantanari. Forajul de mare adancime este o lucrare complexa, insa cu toate sansele sa fie o investitie pentru ani buni si generatii de-a randul.

De ce ai nevoie de foraj de mare adancime?

Desigur, daca vei calcula costurile si implicatiile in ceea ce priveste puturi de mare adancime si cele de mica adancime, vei avea tendinta in prima faza sa gandesti ca nu ai nevoie de prima varianta. Romanul este avid dupa ieftin si bun si in general mai toti am dori sa gasim calitate la preturi de nimic. Insa, nu mai tine de astfel de preferinte.

Un foraj de mare adancime presupune a sapa destul de adanc, insa pe masura efortului si a complexitatii lucrarii vin si avantajele. In acest sens, trebuie spus ca un prim avantaj tine de calitatea apei.

Aceasta are cel mai mic grad de poluare, intrucat la adancimi foarte mari toate sursele de contaminare (fie ca sunt din aer sau din produsele folosite pe soluri) nu mai ajung sa fie un pericol. Conform specialistilor, poluarea de orice forma ar fi ea tinde spre zero la adancimi tot mai mari.

Izolarea panzelor de apa de suprafata, de unde se extrage apa din strat acvifer in cazul forajelor de mare adancime va furniza un debit mai mare de apa si o calitate exceptionala. Iar asta nu depinde de clima sau sezon.

Cat costa un foraj de mare adancime

Sunt destul de multi factori care determina costurile in ceea ce priveste astfel de lucrari. Vorbim despre tip de foraj, tehnica folosita in functie de tipul de sol, de tubulatura si calitatea materialelor folosite. Preturile sunt in mod cert diferite de la caz la caz si astfel, pentru fiecare proiect de acest gen, fiind de preferat sa consultati firmele prestatoare.

Cei de la Eco Drill ar putea sa estimeze valoarea unui astfel de proiect. Despre cum lucreaza ei, ce includ in pret si ce tipuri de foraje pot executa, afla din cadrul paginii oficiale. In mod cert inainte de a semna cu vreun prestator de servicii de acest gen te vei informa minutios.

Contact:

Str. Trecatoarea Holtului nr. 222, Comuna Letea Veche, Jud. Bacau

office@ecodrillforaje.ro